Razvojna banka FBiH prodaje farmu za tov pilića u Gračanici

Razvojna Banka Federacije Bosne i Hercegovine oglasila je prodaju farme za tov pilića i zemljišta uz privrednu zgradu ukupne površine 1.506 m2, u posjedu i vlasništvu banke 1/1. Najniža cijena iznosi 358.881 KM.

Prodaja se vrši po načelu “viđeno – kupljeno”, u pravnom i faktičkom stanju, bez naknadnih prigovora i žalbi koji se odnose na predmet prodaje. Sve poreze i troškove oko prijenosa vlasništva snosi kupac.

Na prodaju su i pokretne stvari poput mašine za tkanje ćilima, dva kompresora zraka, četiri specijalne mašine za šišanje i sedam pištolja za tkanje, taftanje. Pokretne stvari se prodaju u kompletu, a najniža cijena iznosi 46.232 KM.

Zatvorene ponude za javnu prodaju “Poslovne zgrade i zemljišta u Stjepan Polju u općini Gračanica”, dostavljaju se najkasnije do 24. marta ove godine putem pošte ili na protokol na adresu: Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine, Igmanska br. 1, 71000 Sarajevo, uz naznaku na koverti “Ne otvaraj – Za komisiju za prodaju imovine – komision”, prenosi agroglub.ba.

Detalje javne prodaje možete pogledati OVDJE.

Izvor: ba.ekapija.com