Prijavi se na predavanje i saznaj koje su to potrošačke navike i kako ih iskoristiti – Startup studio Bihać

Koliko puta ti se desilo da kupiš stvari koje ti nisu potrebne?

Razmišljaš šta privlači tvoju pažnju i navodi te na kupovinu?

Želiš to iskoristiti kako bi poboljšala ili poboljšao svoj biznis? Na pravom si mjestu!

  • četvrtak 25.02.2021. godine u 18 sati dođi na veoma zanimljivo predavanje u Startup studiju Bihać sa dr.sc. Arnelom Nanić“Globalni trendovi u potrošačkom svijetu – zašto kupujemo?”. 

Arnela Nanić je profesorica na katedri za marketing Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, gdje je zaposlena već 10 godina. Najviše je raduje i motivira rad s mladim, kreativnim, energičnim i izvrsnim ljudima. Autorica je univerzitetskog udžbenika „Poduzetnički marketing“ namijenjenog kako studentima, tako i svima koji se bave poduzetništvom i žele uspješno primijeniti marketing kako bi unaprijedili poslovanje. Objavila je preko 20 naučnih i stručnih radova, sudjelovala na brojnim domaćim i međunarodnim konferencijama te uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Arnelin istraživački interes koncentrisan je na izučavanje ponašanja potrošačapoduzetničkog marketinga, upravljanja markom i marketing menadžmenta. Oduvijek je zaljubljena u psihologiju pa joj je posebno područje interesa izučavanje ponašanja potrošača i psihologije u marketingu.

Na ovom predavanju moći ćeš saznati:

  • kako realizirati ideju primjenom marketing koncepta poslovanja
  • otkriti tajnu „crne kutije“ potrošača
  • saznati kako i zašto kupujemo te koji faktori djeluju na nas pri odlučivanju u kupovini
  • upoznati globalne trendove u potrošačkom svijetu
  • šta je to „nova normalnost“ nakon pandemije
  • upoznati se s primjerima uspješnih marketinških kampanja i pozitivnim pričama mladih poduzetnika

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na predavanju odmah putem prijave na link ispod.

Prijave za učešće su obavezne jer su mjesta ograničena

Lokaciju Studija već dobro znaš – Bosanska 4 (prekoputa kafića RB). 

Za sve ostale informacije u vezi predavanja ili Startup studija, pošalji mail na bihac@startupstudio.ba ili zovni na broj 061 929 933.

lonac.pro

Related Posts

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača su završili realizacijuprojekta “BusMusicFest”

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja! Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjesecaorganizirali su prvi glazbeni festival u Busovači – BusMusicFest.Riječ je o glazbenom festivalu koji je obogatio glazbenu ponudu uBusovači i kvalitetnim sadržajem upotpunio kraj jeseni. Organizatori su kroz 30-ak dana trajanja festivala pripremili zanimljivglazbeni program koji je obuhvatio nekoliko akustičnih […]

Ženski snovi

“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazalištamladih KORIFEJ, ovog vikenda u Busovači! Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kinodvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”. Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da biostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku. Ulazak[…]