Predstavi svoj biznis putem platforme Pravilider.ba

MKF LIDER je pokrenuo besplatnu online platformu za male biznise PRAVI LIDER  (www.pravilider.ba) koja omogućava obrtnicima da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge i da jednostavno u nekoliko koraka, potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu ili obrt.

Koji su to koraci koje morate uraditi da predstavite Vaš biznis?

Mali privrednici mogu postati članovi platforme “Pravi lider” na vrlo jednostavan način. Samo trebaju otići na stranicu www.pravilider.ba kliknuti na PRIJAVA i ispuniti svoje generalije

Članovi Pravog lidera imaju mogućnost nuditi svoje proizvode i usluge u rubrici PONUDE, pročitati korisne savjete u rubrici EDUKACIJE, te se besplatno educirati na webinarima vezanim za unaprjeđenje poslovanja. Za poljoprivrednike tu je AGRO-KUTAK s vrlo korisnim savjetima agronoma ali i drugim novostima iz svijeta poljoprivrede.

Predstavi svoj biznis u nekoliko koraka klikom >>> OVDJE

Trenutno na platformi Pravi lider možete pronaći veliki broj ponuda iz cijele BiH, a neki od biznisa koji su predstavili svoju ponudu su svakako Edox Brvnare iz Ilijaša koja projektuje i gradi montažne objekte od drveta.

Također, svoje proizvode su predstavili i Hrebalos.ba koji se bavi prodajom prirodne kozmetike,“Juta korpice” sa ponudom proizvoda od prirodnih materijala kao što su juta i pamuk, te rasadnik “Ukrasni Vrt” koji u ponudi ima veliki izbor sadnica, cvijeća i ukrasnih grmova, kao i odmaralište Ribnjak u Dejčićima na Bjelašnici.

Raduje nas da u sklopu platforme imamo široku lepezu ponuda i firmi koje su se predstavile, tako da slobodno možemo spomenuti i firmu BEHAR d.o.o., dobavljače inovativnih rješenja za zaštitu biljaka i suzbijanja štetočina, te Milkprocessing koji nudi kompletno rješenje za mliječnu industriju

Posebnost platforme se ogleda i u POSLOVNOM IMENIKU. Ovim je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24/7.

U sekciji PODRŠKA BIZNISU se nalaze savjeti za pokretanje biznisa, unaprjeđenje biznisa, ali i USPJEŠNE PRIČE malih privrednika.

Pozivamo vas da nam se pridružite na našoj platformi i predstaviite svoj rad u svega nekoliko koraka.

Kontakt email: info@pravilider.ba ili BESPLATNA INFO LINIJA 080 022 336

POSTANI PRAVI LIDER!

Izvor: mreza-mira.net