POZORNICA ZA STARTUPE NA ADRIA SECURITY SUMMITU

Adria Security Summit, najveća regionalna konferencija i izložba sigurnosti, prvi put će na predstojećem okupljanju u Zagrebu, od 5. do 6. oktobra, organizirati program posvećen promociji startupa.

Povećan rizik najveća je prepreka zdravom razvoju novih poslovnih ideja. Nove se firme moraju dokazati na tržištu i prikupiti kapital prije nego što počnu ostvarivati profit. Stalni razvoj je ključan za startupe kako bi privukli investitore i ispunili njihove ciljeve.

Adria Security Summit je stoga savršeno mjesto da dođu do pravih kontakata uz čiju pomoć i saradnju mogu dalje razvijati svoj biznis.

Mlade i inovativne firme imat će priliku da pred očekivanih 2.500 posjetilaca, predstavnika renomiranih regionalnih i međunarodnih kompanija iz cjelokupnog lanca distribucije, pokažu šta znaju na pozornici na kojoj će sva pažnja biti usmjerena na njih.

Program posvećen startupima trajat će dva sata u najvećoj dvorani za popratne evente. Svaka će firma imati deset minuta da se predstavi zainteresovanim donosiocima odluka, a petočlani žiri će birati najperspektivniju poslovnu ideju. Najboljima će biti dodijeljene i novčane nagrade.

Ukoliko ste pokrenuli biznis iz sigurnosti, zaštite, pametnih domova, IT-a i komplementarnih oblasti, organizator vas poziva da se prijavite za učešće na Summitu, predstavite svoje rješenje ili proizvod ciljanom auditoriju i unaprijedite vaše poslovanje.

Više informacija možete dobiti putem e-maila summit@asadria.com ili amar.pap@asadria.com.

Izvor: zeda.ba

Related Posts

Svjetlostkomerc i Pomozi.ba u kampanji “Srcem za znanje i ništa manje”

Svjetlostkomerc i Udruženje Pomozi.ba, uz pomoć vjernih kupaca nastojat će osigurati pomoć za bolje i lakše obrazovanje djeci socijalno ugrožene kategorije u školskoj 2022/23 godini. Društveno odgovorna kampanja “Srcem za znanje i ništa manje” realizirat će se u periodu od 15.08. do 15.09.2022. godine. U navedenom periodu, građani će kupovinom u Knjižarama SVJETLOST i kupovinom brendova koje […]

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva

Konkurs Balkan 2022: Sufinansiranje projekata međunarodnih organizacija, javnih subjekata i civilnog društva Maeci Komitet ministara odobrio je 15. juna „Odluku o odobrenju i produžetku međunarodnih misija 2022“, kojom se za zemlje Zapadnog Balkana izdvaja iznos od 1,5 milion eura za doprinos procesima stabilizacije u regionu i napretku procesa pristupanja EU. Shodno tome, iz ovih sredstava biće sufinansirane[…]