Poziv za usluge kreditiranja razvoja poljoprivrede na području Brčko distrikta

Pozivaju se sve finansijske institucije, komercijalne banke, mikrokreditna društva ili fondacije, da, ukoliko su zainteresovane da sa Brčko distriktom BiH sklope ugovor o uslugama kreditiranja razvoja poljoprivrede na području Brčko distrikta, podnesu prijavu za sklapanje ugovora Odjeljenju za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Vlade Brčko distrikta BiH.

Sa finansijskim institucijama koje ispune uslove iz javnog poziva, Brčko distrikt BiH će zaključiti ugovor o uslugama kreditiranja razvoja poljoprivrede na području Brčko distrikta BiH.

Predmet javnog poziva je plasiranje novčanih sredstava u ukupnom iznosu od 1.954.262 KM putem kreditnih linija u cilju razvoja poljoprivrede na području Brčko distrikta BiH, saopšteno je iz Vlade.

Javni poziv možete preuzeti OVDJE.

Izvor: ba.ekapija.com

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]