Poziv roditeljima da se prijave: Banja Luka poklanja udžbenike i Čelincu, Kneževu i Ribniku

Osim opština sa kojima je prethodno dogovoreno, Grad Banja Luka poziva roditelje sa područja Čelinca, Kneževa i Ribnika da se prijave za besplatne udžbenike, koje će Banja Luka pokloniti osnovcima od petog do devetog razreda sa područja ovih opština.

Svi roditelji iz ovih opština, koji su zainteresovani za besplatne udžbenike potrebno je da do 12. avgusta pošalju svoje podatke putem elektronske pošte na adresu: besplatniudzbenici@banjaluka.rs.ba ili da se jave na brojeve telefona: 051/244-444 (lokal 718) i 051/244-421.

Podaci koje je potrebno da dostave roditelji su:

-Ime i prezime roditelja (staratelja),
-Mjesto stanovanja,
-Broj telefona,
-Naziv škole koju učenik pohađa,
-Razred za koji su potrebni udžbenici.

Naime, Grad Banja Luka će u saradnji sa opštinama Modriča, Kotor Varoš, Jezero, Šipovo, Šamac i Teslić, udžbenike podijeliti preko osnovnih škola u ovim lokalnim zajednicama, o čemu roditelji mogu da se informišu kod nadležnih u pomenutim lokalnim zajednicama.

S obzirom na to da su osnovci u Banjoj Luci uspjeli da sačuvaju dovoljno udžbenika za još nekoliko opština, odlučeno je i da roditelji iz opština Čelinac, Ribnik i Kneževo imaju priliku da preuzmu udžbenike za svoju djecu, tako što će se direktno prijaviti Gradu Banjoj Luci na navedene kontakte.

Izvor: banjaluka.rs.ba