Poziv organizacijama civilnog društva za učešće u radionici organizacijska samoodrživost

POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA ZA UČEŠĆE U RADIONICI ORGANIZACIJSKA SAMOODRŽIVOST

Institut za razvoj mladih KULT, kroz aktivnost Snaga lokalnog, uz podršku USAID u Bosni i Hercegovini provodi poseban program podrške jačanja organizacijskih kapaciteta nevladinih organizacija u BiH.

Svi zainteresirani za učešće na radionici Organizacijska samoodrživost mogu se prijaviti putem ovog linka, najkasnije do 5. maja do 23.59 sati. Radionica će biti održana putem ZOOM platforme 7. maja 2021. godine, sa početkom u 9.00 sati.

Ova radionica odlična je prilika da zajednički počnemo promišljati i razgovarati o održivost organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini. Neke od tema koje će se obraditi tokom radionice vezane su za:

  • procjenu organizacijskih kapaciteta,
  • strateško planiranje,
  • izgradnju kulture i brenda organizacije,
  • kreiranje organizacijskih razvojnih planova.

TEHNIČKE INFORMACIJE:

Broj učesnika ograničen je na maksimalno 30 osoba. Za potrebe treninga bitno je da svi prijavljeni učesnici imaju stabilnu internet konekciju kako bi mogli neometano pratiti cijeli trening.

Napominjemo da je riječ o pojedinačnim prijavama.  Ukoliko se iz neke organizacije prijavi više osoba, u razmatranje će se uzeti prijava koja je prva pristigla, a ukoliko bude raspoloživih mjesta na trening će biti pozvane i ostale osobe.

DODATNE INFORMACIJE

Za sva dodatna pitanja u vezi treninga možete se javiti putem mail adrese samir.mahmic@kultbih.org ili putem telefona 033 778 772.

Related Posts

TC Kakanj sufinansira opremanje multimedijalnog centra u JU KSC Kakanj

Članovi Uprave Tvornice cementa Kakanj (TCK), Zehra Obralija i Izudin Neimarlija, danas su zvanično uručili donaciju u iznosu od 8.000 KM Javnoj ustanovi Kulturno-sportski centar Kakanj (JU KSC Kakanj). Donacija je namijenjena za sufinasiranje opremanja multimedijalnog studija za proizvodnju video i audio materijala. Na ovaj način, TCK daje značajan doprinos digitalizaciji, unapređenju i modernizaciji uslova rada u ovom kakanjskom pogonu kulture. […]

Edukativne radionice za djecu u vrtiću Pinokio

U okviru projekta „Ranim odgojem i obrazovanjem prema održivom razvoju“, koji se realizira u okviru projekta NAGE – Networking and Advocacy for Green Economy (Umrežavanje i zagovaranje za zelenu ekonomiju) koji je finansiran sredstvima Evropske unije, koji provodi Mreža za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini u vrtiću Pinokio u Bihaću održana je edukativna radionica za djecu[…]