Poziv na događaj: Recepti za uspješnu online kampanju u BiH

Poziv na događaj
Recepti za uspješnu online kampanju u BiH
23. maj 2022.
Društveni centar Kiseljak kod Tuzle

U okviru implementacije petogodišnjeg programa Snaga lokalnog, koji podržava Američka agencija za međunarodni razvoj USAID, Udruženje Mreža za izgradnju mira u saradnji sa partnerskom organizacijom Fondacija tuzlanske zajednice organizira događaj “Recepti za uspješnu online kampanju u BiH”. Događaj će biti održan 23. maja 2022. (ponedjeljak), u Društvenom centru Kiseljak kod Tuzle. 

Da li se bavite razvojem filantropije u svojoj lokalnoj zajednici? Da li u okviru svojih aktivnosti prikupljate sredstva da biste ih uložili u razvoj lokalne zajednice, realizaciju svoje ideje i potrebe građana i građanki Vaše lokalne zajednice? Da li ste pokretali kampanju za prikupljanje sredstava? Da li želite pokrenuti kampanju, a ne znate kako? Da li želite saznati trikove koji doprinose uspješnosti online kampanje?

Ukoliko je Vaš odgovor na neko od prethodnih pitanja potvrdan, onda je ovo događaj za Vas. U okviru događaja “Recepti za uspješnu online kampanju” imat ćete priliku da razmijenite iskustva sa Fondacijom tuzlanske zajednice, koja je uspostavila Doniraj.ba, jedinstvenu platformu u BiH, koja je osmišljena tako da proces doniranja učini jednostavnim i transparentnim za one koji žele donirati, a proces prikupljanja sredstava, za organizacije civilnog društva koje  realizuju projekte za dobrobit  zajednice, lakšim i bržim. Svoja iskustva i savjete sa svim prisutnim će podijeliti i ŽeneBiH, iza kojih je iskustvo jedne od najuspješnijih online kampanja u BiH, ali i u regiji.

Svoje prijave na ovaj događaj možete poslati do 15. maja 2022. Udruženju Mreža za izgradnju mira, na e-mail una.telegrafcic@mreza-mira.net. Posebno ohrabrujemo organizacije, formalne i neformalne grupe i inicijative koje rade na lokalnom nivou da se prijave.

Broj mjesta je ograničen, prijavite se na vrijeme da zauzmete svoje mjesto.

Related Posts

Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom

Još uvijek možete osigurati svoje ulaznice na Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom. Ovaj kulturni događaj pod nazivom “Darujem zajednici koju volim” organizujemo 27.5. u Hotelu Garden u Tuzli, kako bismo se povezali s vama u trajno partnerstvo za budućnost. Pridružite nam se i rezervirajte svoje ulaznice do 16.5. https://www.fondacijatz.org/page/41/22896 Slavimo prošlost Oblikujmo budućnost zajedno https://www.facebook.com/watch/?v=5420627894616300 […]

FOND VOLIM SVOJ GRAD

 Komisija za dodjelu grantova pri Fondu Volim svoj grad donijela je Odluku o podršci za 14 projekata. Aplikantima sa najinovativnijim idejama biće dodijeljena podrška u iznosu od preko 44 000 KM. Potpisivanje ugovora održaće se 18.5.2022. godine u Međunarodnoj galeriji portreta u 13:00 sati. Podrška se realizuje u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost” kojeg provodimo[…]