Poziv na događaj: Recepti za uspješnu online kampanju u BiH

Poziv na događaj
Recepti za uspješnu online kampanju u BiH
23. maj 2022.
Društveni centar Kiseljak kod Tuzle

U okviru implementacije petogodišnjeg programa Snaga lokalnog, koji podržava Američka agencija za međunarodni razvoj USAID, Udruženje Mreža za izgradnju mira u saradnji sa partnerskom organizacijom Fondacija tuzlanske zajednice organizira događaj “Recepti za uspješnu online kampanju u BiH”. Događaj će biti održan 23. maja 2022. (ponedjeljak), u Društvenom centru Kiseljak kod Tuzle. 

Da li se bavite razvojem filantropije u svojoj lokalnoj zajednici? Da li u okviru svojih aktivnosti prikupljate sredstva da biste ih uložili u razvoj lokalne zajednice, realizaciju svoje ideje i potrebe građana i građanki Vaše lokalne zajednice? Da li ste pokretali kampanju za prikupljanje sredstava? Da li želite pokrenuti kampanju, a ne znate kako? Da li želite saznati trikove koji doprinose uspješnosti online kampanje?

Ukoliko je Vaš odgovor na neko od prethodnih pitanja potvrdan, onda je ovo događaj za Vas. U okviru događaja “Recepti za uspješnu online kampanju” imat ćete priliku da razmijenite iskustva sa Fondacijom tuzlanske zajednice, koja je uspostavila Doniraj.ba, jedinstvenu platformu u BiH, koja je osmišljena tako da proces doniranja učini jednostavnim i transparentnim za one koji žele donirati, a proces prikupljanja sredstava, za organizacije civilnog društva koje  realizuju projekte za dobrobit  zajednice, lakšim i bržim. Svoja iskustva i savjete sa svim prisutnim će podijeliti i ŽeneBiH, iza kojih je iskustvo jedne od najuspješnijih online kampanja u BiH, ali i u regiji.

Svoje prijave na ovaj događaj možete poslati do 15. maja 2022. Udruženju Mreža za izgradnju mira, na e-mail una.telegrafcic@mreza-mira.net. Posebno ohrabrujemo organizacije, formalne i neformalne grupe i inicijative koje rade na lokalnom nivou da se prijave.

Broj mjesta je ograničen, prijavite se na vrijeme da zauzmete svoje mjesto.

Related Posts

Javni poziv za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za finansiranje programa sportskih organizacija u 2023.

Javni poziv za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za finansiranje programa sportskih organizacija u 2023. (12.8.2022)  PDF dokument Javnog poziva  Obrazac za prijavu programa  Obrazac 1  Obrazac 2  Obrazac 3  Obrazac 4  Obrazac 5  Obrazac 5a  Obrazac 6  Obrazac 7  Obrazac 8  Obrazac 9 Izvor: trebinje.rs.ba

Omladinska banka Zavidovići – IV poziv za mlade 2022

Omladinska banka Zavidovići poziva mlade da pišu mikrobiznise od 05.08. do 05.09.2022. godine do 14 sati.  Za mlade poduzetnike i poduzetnice od 18 do 35 godina, Omladinska banka je obezbijedila i podršku za registraciju obrta ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pogledaj na Poziv za[…]