Poziv mladim preduzetnicima za učešće u Evropskom programu razmjene za preduzetnike

Razmišljate o pokretanju svog biznisa ili ste ga pokrenuli u prethodne 3 godine?  Dobro bi Vam došli savjeti i iskustva uspješnih evropskih preduzetnika kako biste unaprijedili Vašu poslovnu ideju ili biznis?

Ako je odgovor na ova pitanja „da“, prijavite se za učešće u programu prekogranične razmjene Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“ (Erasmus for Young Entrepreneurs – EYE), koji je aktivan u Bosni i Hercegovini. EYE daje priliku mladim preduzetnicima (i onima koji žele da to postanu) da uče od iskusnih i uspješnih preduzetnika koji vode preduzeća u drugim zemljama. Program takođe daje priliku iskusnim preduzetnicima, koji vode svoj biznis duže od 3 godine, da ugoste mladog preduzetnika iz neke od evropskih zemalja.

Više na: https://www.lonac.pro/poziv-mladim-preduzetnicima-za-ucesce-u-evropskom-programu-razmjene-za-preduzetnike?utm_content=bufferc907b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR0RsMnzSOw0CiWZvMulCaV0RhYUiuP_ziOQYmIbJ9shmOYhnaQykI789pw