Potpisani ugovori za realizaciju devet projekata i dva mikrobiznisa mladih u Prnjavoru

Omladinska banka Prnjavor u saradnji sa Fondacijom “Mozaik” i Gradom Prnjavor podržala je realizaciju devet projekata i dva mikrobiznisačija je ukupna vrijednost 26.000 KM.

Potpisivanje ugovora je upriličeno danas, 24.4.2023. godine. U narednom periodu nas očekuje realizacija devet projekata i dva mikorbiznisa.  

Projekti koji su podržani su od strane Fondacije Mozaik i Grada Prnjavora su:

Dejan Cvijetić i Marko Balaban su dva nova preduzetnika u Prnjavoru. Potpisivanjem današnjeg ugovora zvanično su registrovani njihovi mikrobiznisi.Želimo im puno uspjeha njihovim mikrobiznisima Kidak studio i Dejan.

Kroz projekte i mikrobiznise mladi će organizovati edukacije za mlade muzičke talente, postaviće televizore u jednoj školi za bolje praćenje nastave, uradiće orgrade za dječije igralište, organizovaće festivale duhovne muzike kao i druženja mladih u parku kroz igrice. Planine će biti posjećene i preko zime dok će se neki družiti na putovanjima u Spaniji i Makedoniji te tako ispričati novu priču i graditi mosotve prijateljstva.

Kidak studio će Vam pružiti priliku da učite o dizajnerskim i marketinškim djelatnostima ali isto tako pružaju pomoć malim preduzećima i startupima. Dok trgovina na malo Dejan pruža priliku da nabavite proizvode po pristupačnoj cijeni.

Gradonačelnik Prnjavora, Darko Tomaš kaže da su ovi projekti odlične ideje mladih ljudi koji konkretno rješavaju probleme na terenu te da podrška grada nikada neće izostati

Zahvaljujemo se Gradu Prnjavor, kao i Fondaciji Mozaik i drago nam je što vidimo nova lica koja pišu i realizuju projekte što je znak da se omladinski aktivizam širi i na taj način dokazuju da su mladi zaista snaga i resurs naše zajednice.Sa nestrpljenjem iščekujemo realizaciju projekata, koji će sigurno biti još jedan korak ka boljoj i ljepšoj zajednici.

A ako te zanima kako je izgledala ceremonija potpisivanja ugovora za projekte i mikrobiznise  to možeš pogledati kroz TV prilog na ovom linku. Nas čeka realizacija novih projekata a ti čekaj novi poziv i apliciraj za tvoju novu i bolju lokalnu zajednicu.

_______________________________________

Pogledaj i priliku za bespovratna sredstva  :

Izvor: lonac.pro