Pohvali biznis #35 – Prirodna kozmetika BALANCE

Biznis vrijedan hvale i javne pohvale. Prirodna kozmetika koja kvalitetom i vrlo pristupačnom cijenom osvaja bosanskohercegovačko tržište kozmetike. Zasluženo!!

U našoj lonac zajednici, s vremena na vrijeme, zasluženo pohvalim male biznise i ukažem na dobre prakse online prodaje koji svima mogu biti od koristi.
Danas ide moja pohvala za Prirodnu kozmetiku BALANCE 🙂 

Prvu narudžbu sam napravila online prije godinu dana kada sam naručila piling za lice i kremu za tijelo. Oduševljena kvalitetom, brzom dostavom i lijepo upakovanim proizvodom, idealnim za darivanje, brzo je išla i druga narudžba. Pohvalila sam se prijateljici dobrom kupovinom a ona mi je preporučila da kupim njihovu hijalorinsku kremu i serum, vrlo pristupačne cijene, koji su dobili na stotine odličnih recenzija za kvalitet. 

Jutros je poštar na moja vrata dostavio novu pošiljku iz Balance-a,  magičnu kremu i serum koje na sva zvona hvalim među poznanicama. Zasluženo!!

A ko stoji iza Balance kozmetike?

Mlada žena, Anela Hodžić-Musić je magistrica farmacije iz Sarajeva i prije par godina je pokrenula vlastitu liniju prirodne kozmetike Balance, koja je ručno rađena od najkvalitetnijih biljnih i eteričnih ulja. Prvi Anelini proizvodi nastali su iz želje da pripremi isključivo prirodne proizvode za ličnu upotrebu, koristeći se znanjem koje je stekla tokom studija, ali i znanjem koje je sama sticala godinama, vodeći računa o proizvodima koje nanosi na kožu. Anelu sam imala priliku sresti na jednom prodajnom bazaru i pogled na njeno njegovano lice i zdravu kožu sigurno mi je ulilo dodatno povjerenje u proizvode iza kojih ona stoji.

Danas Prirodna kozmetika Balance na svojim policama u online i offline trgovinama ima čak 82 različita proizvoda 🙂

A sada tebe pozivam da slobodno nastaviš niz pohvala malih biznisa ….

Ko je to zaslužio tvoje povjerenje kao kupca?

👀 Pogledaj i ostale članke u temi Pohvali biznis.

Izvor: lonac.pro