Počela akcija “Novogodišnje srce”

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” organizovala je tradicionalnu humanitarnu akciju “Novogodišnje srce”, čiji je cilj da se za novogodišnje praznike obraduju djeca s područja grada Banjaluka.

Naime, iz HO “Budimo ljudi” žele da obraduju mališane iz Centra za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju sluha i govora, Sigurne kuće, djecu koja se u toku podjele budu zatekla na hospitalizaciji na Pedijatrijskoj klinici UKC RS, Roditeljske kuće, te djecu iz socijalno ugroženih porodica.

“Kako bismo uspjeli u ovoj akciji neophodna nam je pomoć da pripremimo paketiće za mališane”, naveli su organizatori.

Dodali su da građani svaki radni dan od 11 do 15 časova mogu donijeti neki slatkiš, igračku ili paketić u njihovu kancelariju u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića u zgradi “Ekvatora” u Banjaluci.

“Naša misija je da zajedno s građanima obezbijedimo što više srećnih dječjih osmijeha za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika”, naveli su organizatori.

nezavisne.com

Related Posts

Pravovremena adaptacija, ulaganje u ljudstvo i interne procese vodilja napretka Agora centra

U ulici Maršala Tita na broju 109 u Tuzli nalazi se Društveno edukativni centar Agora – nezaobilazna destinacija namijenjena druženju, edukaciji i profesionalnom usavršavanju iz oblasti stranih jezika, informatike, programiranja i drugih specifičnih programa koje mogu pohađati svi zainteresovani bez obzira na godine i prethodno obrazovanje. Ističući važnost neformalne edukacije i neprestanog učenja tokom života, edukativne programe Agora centra […]

Konferencijom „Youth Inspiration Academy“ obilježen Međunarodni dan volontera

Simbolično na Međunarodni dan volontera, svečanom dodjelom priznanja ˝Junak/junakinja svoje zajednice 2021˝ zatvorena je ovogodišnja ˝Youth Inspiration Academy“, koju je za mlade sa područja Tuzlanskog kantona organizovala Fondacija tuzlanske zajednice. I ove godine, u periodu od 01. do 05. decembra u prostorijama Centra za Kulturu Tuzla, mladi su imali priliku učestvovati u edukativnim radionicama usmjerenim na njihov[…]