ONLINE NASTAVA: Obuka Engleski za turizam!

Centar za edukaciju i istraživanje Nahla, podružnica Bihać, u okviru projekta “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK” raspisuje

 POZIV
za upis polaznika/ca na obuku Engleski za turizam (40 sati)

Završavaš srednju školu i nemaš još čvrstu odluku šta ćeš dalje? Pomoglo bi ti da sezonski zarađuješ u turizmu? Student si ili studentica i diploma ti je već u rukama? Tragaš za perspektivnom prilikom i spremna/spreman si izaći iz okvira struke da to i postigneš? OBUKA ENGLESKI ZA TURIZAM JE  ZA TEBE! Prijavi se za stjecanje najtraženijih vještina u radu s turistima!

ŠTA DOBIJAŠ OVOM OBUKOM?

  • Certifikat po završetku obuke,
  • set znanja, vještina i kompetencije za najtraženija zanimanja u turizmu,
  • značajnu prednost u zapošljavanju, samozapošljavanju i brzom napredovanju u poslu, uz simbolično učešće od 5% u cijeni obuke.

Kotizacija za odabrane polaznike/ce za pojedinačnu obuku iznosi 25KM. 

UVJETI I NAČIN REALIZACIJE OBUKE

TRAJANJE OBUKE: Obuka će se realizirati od 25. marta do 24. maja 2023. godine, online. 

TERMINI: 

  • 1. grupa: subotom i srijedom 10.00 – 11.30h 
  • 2. grupa: subotom i srijedom 12.00 – 13.30h

PREDAVAČICA: Mirzeta Pajalić, profesorica engleskog jezika 

Preduslovi za pohađanje: 

  • da imaš između 18 i 29 godina 
  •  da si nezaposlen/a

PRIJAVI SE!

NAČIN PRIJAVE: prijaviti se možeš isključivo putem PRIJAVNOG FORMULARA do 24. marta 2023. ili do popune mjesta. Broj mjesta na obuci je ograničen.

Dodatne informacije možeš dobiti slanjem maila na edukacija@bihac.nahla.ba, pozivom na 037/352-200 (od nedjelje do petka u periodu od 15.00 do 21.00 h)  ili nas posjeti u CEI “Nahla” Bihać, na adresi: Bosanskih šehida, ll lijevi prilaz.

Obuka Engleski za turizam dio je projekta “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK”. Više o projektu možete naći OVDJE.

Projekt “Izgradimo kulturu izvrsnosti u ugostiteljstvu – obuke za inovativno turističko iskustvo u USK” podržali su: USAID putem projekta USAID Turizam, Institut za razvoj mladih Kult Sarajevo putem projekta CHANGE, Centar za kulturu i turizam Cazin, Grad Bosanska Krupa i JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa, a realizira ga Centar za edukaciju i istraživanje Nahla, podružnica Bihać.

Izvor: bihac.nahla.ba