Od Londona do Bjelašnice kratak je put ako te domovina zove sebi

“Od Londona do Bjelašnice kratak je put ako te domovina zove sebi. Materijalno je bitno, ali da nije najbitnije pokazuje primjer vlasnika Farme Bjelašnica”.

Naveo je to ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delic govoreći o projektu kojeg je podržalo Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo.

“U okviru naših nastojanja da razvijamo tržište domaće, zdrave hrane podržali smo ovaj projekat, kao što podržavamo i podržat ćemo i druge slične projekte. Promjena uvijek kreće od nas samih”, navodi ministar Delić.

Video 🔻🔻

https://www.facebook.com/watch/?v=1240092876529799

Izvor: facebook.com

Related Posts

Proslavljen Međunarodni dan volontera

Odlična atmosfera i energija uz bezvremenske hitove i autorske pjesme karizmatičnog Amela Ćurića sinoć u St. James Irish Pubu povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera. Svirku i druženje je u znak zahvalnosti svojim volonterkama i volonterima organizovala Fondacija tuzlanske zajednice uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona. Svim volonterkama i volonterima tim Fondacije tuzlanske […]

[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora. Prije nego što počneš sa popunjavam prijave, moraš se ulogovati. Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE.  Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima[…]