Objavljen poziv za sufinanciranje projekata u oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije

Ilustracija (Foto: Vastram/shutterstock.com)Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava sve općine i gradove s područja Hercegbosanske županije da je 28. marta 2022. godine objavilo javni poziv za sufinanciranje projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije.

Za realizaciju ovog programa osigurana su sredstva u iznosu od 700.000 KM, saopćeno je na sajtu Vlade.

Realizacijom Programa, odnosno sufinanciranjem projekata iz oblasti vodoprivrede, očekuje se unaprjeđene vodoprivredne infrastrukture i poboljšanje stanja u oblasti upravljanja vodama jedinica lokalne samouprave sa područja Hercegbosanske županije.

Rok za podnošenje prijava na javni poziv je 15 dana od dana objave na službenoj stranici Vlade Hercegbosanske županije i Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, odnosno najkasnije do 11. aprila 2022. godine.

Tekst javnog poziva i obrazac za prijavu projekta/programa na javni poziv možete preuzeti OVDJE.

ba.ekapija.com

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]