Ne propustite – besplatna izrada veb-sajta i hosting u trajanju od godinu dana

BANJALUKA – Prijave na projekat podrške kompanije „Laganoo“ i portala CAPITAL već uvelliko pristižu. Interesovanje za izradu besplatnog sajta i hosting u trajanju od godinu dana je sve veće.

Procedura je vrlo jednostavna! Sve što vam je potrebno jeste:

  • Rješenje o registraciji iz Okružnog privrednog suda
  • Kratak opis djelatnosti sa konkretnim očekivanim rezultatima od novog sajta
  • Ukoliko je privredni subjekt osvojio neke nagrade u toku svog poslovanja ili ostvario određena dostignuća, potvrdu o tome može priložiti uz potrebnu dokumentaciju
  • Marketing plan sa budžetom za promociju veb-sajta nakon što veb-sajt bude izrađen (Marketing plan može biti opisnog tipa sa 500 do 1000 riječi)

Potrebnu dokumentaciju možete priložiti na sljedećem LINKU, gdje ujedno možete pogledati i više informacija o samom projektu.

Iskoristite ovu posebnu priliku i predstavite Vašu ponudu onlajn. Unaprijedite poslovanje pokretanjem onlajn biznisa i predstavite se hiljadama internet korisnika.

Podsjećamo, portal CAPITAL i kompanija Laganoo pokrenuli su projekat podrške lokalnim biznisima sa teritorije Banjaluke. Obezbijeđena je besplatna izrada veb-sajta i hosting za 30 prijavljenih preduzetnika! Dobitnici besplatnog veb-sajta u mogućnosti su da biraju između prezentacionog i ecommerce veb-sajta.

Po završetku projekta, dobitnici veb-sajta će biti obaviješteni!

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice možete pisati na jovanar@laganoo.com.

Prijave traju do 20. decembra.

Izvor: capital.ba

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]