Na web stranici Grada Mostara postavljen widget s važnim telefonskim brojevima

Grad Mostar na svojoj službenoj web stranici u srijedu je uspostavio widget odnosno slušalicu koja građanima omogućava da samo jednim klikom na raspolaganju imaju važne brojeve policije, vatrogasaca, hitne pomoći, Civilne zaštite HNŽ-a i Grada Mostara.

Iz Grada ističu kako se nastavlja s projektom digitalizacije, kao i sa svim projektima koji će unaprijediti komunikaciju s građanima.

Inače, ova web stranica počela je s radom sredinom prošloga mjeseca, a kako bi se povećala transparentnost svih odjela i službi.

Službena web stranica sada je moderna i lako pregledna, a na njoj će građani i svi zainteresirani korisnici lako pronaći informacije koje ih zanimaju, navodi se u priopćenju.

(FENA)

Izvor: abrasmedia.info

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]