Mostar objavio Javni poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji

Predmet ovog Javnog poziva je subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.

Grad Mostar objavio je poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.

Pod stambenom nekretninom u smilu navedene Odluke podrazumijeva se izgradnja novog individualnog szambenog objekta, kupnja stana, kupnja obiteljske kuće, nadogradja ili dogradnja obiteljske kuće, a sve u svrhu trajnog rješavanja stambenog pitanja za mald eobitelji na području Mostara.

Na osnovu člana 28. Statuta Grada Mostara (“Gradski službeni glasnik Grada Mostara”, broj 4/04 i “Službeni glasnik Grada Mostara”, broj 8/09 i 15/10), i člana 9. stav 2. Odluke o subvencioniranju prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara (“Službeni glasnik Grada Mostara”, broj 15/24), gradonačelnik Grada Mostara, objavljuje Javni poziv za subvencioniranje prve stambene nekretnine za mlade obitelji na području Grada Mostara.

Pravo na subvencioniranje prve stambene nekretnine imaju sve mlade obitelji kao i smaohrani roditelji koji kumulativno ispunjavaju 10 uvjeta. Podnositelj zahtjeva ne smije btii stariji od 38 godina, da nema u vlasništvu i suvlasništvu drugu stambenu nekretninu u Bih i inozemstvu…

Na linku možete pogledati tekst Javnog poziva i Prijavni obrasci.

Izvor: bljesak.info