lonac eXpo: Pronađi partnere za svoju ideju!

Posjeti i istraži lonac eXpo – virtuelni, interaktivni sajam i predstavi svoju poslovnu, aktivističku ili filantropsku priču, pronađi prilike ili poslovne partnere.

U loncu se okupilo preko 87.000 ljudi i 180 partnera koji su spremni da poguraju mlade da uspiju. Razmišljali smo kako da olakšamo kontakte i suradnju među njima i smislii smo lonac eXpo – stalni virutelni sajam u kom i ti možeš predstaviti svoju poslovnu, aktivističku ii filantropsku priču. 

Šta je lonac eXpo? 

Mjesto na kom možeš predstaviti svoju i saznati o drugim idejama i poduhvatima, povezati se sa svima koji te mogu podržati da svoje ideje pretvoriš u stvarnost. A vjerovatno ćeš pronaći nekoga koga i ti možeš pogurati.

lonac eXpo-u već možeš pronaći na desetine startupa, kompanija, organizacija, udruženja, lokalnih uprava sa kojima možeš da stupiš u kontakt. Na primjer, ako ti treba podrška za tvoju poslovnu ideju ili biznis, u lonac eXpo možeš pronaći inkubatore i investitore koji te mogu podržati. 

Ako si iz dijaspore i želiš da investiraš u BiH, na jednom mjestu možeš pronaći sve informacije o podršci koju nude opštine, općine i gradovi, a možeš i predstaviti udruženje dijaspore u svojoj zemlji. 

U lonac eXpo predstavljamo i uspješne projekte Omladinske banke koji razvijaju naše zajednice, a i članice Filantropskog foruma u BiH koje su spremne da te i druge projekte podrže.

Kako možeš dobiti štand u lonac eXpo?

Ako i ti želiš da imaš svoj štand u lonac eXpo-u, treba ti samo kratki video koji možeš snimiti i svojim telefonom, kontakt podaci i promotivni materijali koje imaš. Popuni obrazac ispod i u roku od 10 dana, tvoj štand će biti aktivan. Možeš ga ti slati kao svoju prezentaciju, a i mi ćemo ga promovisati, skupa sa svim drugim idejama. Ime i prezimeE-mail adresaNaziv kompanije/organizacije/institucijeKratak opis kompanije/organizacije/institucijeLinkovi ka web stranici i profilima na društvenim mrežamaLink ka prezentacijskom videu (Google Drive, WeTransfer, YouTube, Vimeo…)Link ka logou kompanije/organizacije/institucijeKontaktiKako si čuo ili čula za lonac eXpo?Preko lonac.pro zajedniceNa društvenim mrežamaPreko preporukeDrugoPošalji

Ovo su neki biznisi koji su već napravili svoje štandove i dobili podršku – Bizon MediaSelfie Museum, DaVinci Guitars.

Ako imaš poslovnu ideju ili biznis koji je spreman za investiranje, možeš u Startup studiju dobiti mentora ili mentoricu koji će s tobom napraviti Pitch Deck i staviti ga na štand – prijavi se!

lonac
lonac
lonac

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Gradu Gračanica

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini. U Gradu Gračanica otvoren je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Gračanici znosi 80.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]