Kupovinom ulaznica podržite humanitarni turnir u Mostaru

Turnir se održava 29. siječnja s početkom u 18 sati u “Sportskoj dvorani Bijeli brijeg”, a cijena ulaznice iznosi 5KM.

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na humanitarni turnir, a imaju želju pomoći, ulaznicu mogu kupiti od četvrtka 26.1. u Klubu navijača Ultras Zrinjski Mostar. Podsjetimo, turnir se održava 29. siječnja s početkom u 18 sati u “Sportskoj dvorani Bijeli brijeg”, a cijena ulaznice iznosi 5KM.

Također, malonogometna ekipa HFC Zrinjski se pridružila humanitarnoj akciji, te će postaviti kutije za dobrovoljne priloge i otvoriti svoja vrata za utakmicu Futsal prvenstva koja će se održati u Nedjelju prije turnira u 15:00h između HFC Zrinjski i Iskre Bugojno. Pozivamo vas da dođete i podržite futsal ekipu te nakon utakmice ostanete na turniru.

Na humanitarnom turniru, održat će se također i turnir mlađih uzrasta između ekipa mostarskih škola nogometa HŠK Zrinjski, TIKI TAKA, HNK Branitelj te ekipa HFC Zrinjskog. Podsjetimo da će na turniru sudjelovati Klub navijača “Ultras-Zrinjski” Mostar Veterani HŠK Zrinjski Krešimir Keta Bandić HFC Zrinjski, a sav prihod od prodanih ulaznica i pića ide u humanitarne svrhe za pomoć sugrađanima u potrebi.

Izvor: bljesak.info