Kako uskladiti webshop sa zakonima?

Peti webinar – Pravna pozadina vaše online trgovine, koji organizujemo u saradnji sa NLB Bankom Sarajevo, vodit će Feđa Bičakčić ispred kompanije Baroš, Bičakčić & Partners, u četvrtak (19.01.) u 17:30h.

Peti webinar koji organizujemo u saradnji sa @nlb_sarajevo vodit će Feđa Bičakčić ispred kompanije Baroš, Bičakčić & Partners, u četvrtak (19.01.) u 17:30h.

  • Feđa Bičakčić je partner iz advokatske kancelarije Baroš, Bičakčić & Partners, koja posluje u Sarajevu i Banja Luci, te je također zastupljena i regionalno putem advokatske mreže Adriala. 
  • Feđa ima dugogodišnje iskustvo iz oblasti korporativnog prava koje je stekao radom u velikim regionalnim advokatskim kancelarijama, učešćem u brojnim transakcijama domaćih i stranih privrednih subjekata, te je također specijaliziran u savjetovanju klijenata iz oblasti zaštite ličnihi podataka, kao i zakona o zaštiti potrošača.  


Link za registraciju: https://forms.gle/wy37SLuhHRJoTNKy9


Ostavljen je i prostor od 10 minuta na kraju webinara gdje možete postaviti pitanja, te dobiti savjet/sugestiju od samog predavača.

Izvor: lonac.pro