Kako da se prijavim na Social Impact Award – SIA 2022?

Želiš mijenjati svoju zajednicu na bolje, a pri tome imaš na umu i poslovnu ideju? 
Social Impact Award ti nudi mogućnost da dobiješ finansijsku podršku do 42 000 KM, mentorstvo i besplatno učešće na Međunarodnom SIA samitu u Beču gdje ćeš se družiti sa društvenim preduzetnicama i preduzetnicima iz 15 država. 
SIA je tvoja prilika da napraviš društvenu ili ekološku promjenu zajedno sa 150 mladih širom svijeta. 

Rok za prijave je 22.5.2022. godine.

Ukoliko se još uvijek nisi prijavila ili prijavio, sa tobom dijelimo video u kojem ti detaljno prikazujemo cijeli proces prijave na ovogodišnje SIA takmičenje.

  • Prijavna polja u videu su popunjavana nasumično kao primjer. Ti trebaš odgovoriti na sva pitanja i potrudi se da tekst koji unosiš bude smislen.

U nastavku pogledaj video i saznaj kako da ispuniš svoju prijavu za SIA 2022.

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom

Još uvijek možete osigurati svoje ulaznice na Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom. Ovaj kulturni događaj pod nazivom “Darujem zajednici koju volim” organizujemo 27.5. u Hotelu Garden u Tuzli, kako bismo se povezali s vama u trajno partnerstvo za budućnost. Pridružite nam se i rezervirajte svoje ulaznice do 16.5. https://www.fondacijatz.org/page/41/22896 Slavimo prošlost Oblikujmo budućnost zajedno https://www.facebook.com/watch/?v=5420627894616300 […]

FOND VOLIM SVOJ GRAD

 Komisija za dodjelu grantova pri Fondu Volim svoj grad donijela je Odluku o podršci za 14 projekata. Aplikantima sa najinovativnijim idejama biće dodijeljena podrška u iznosu od preko 44 000 KM. Potpisivanje ugovora održaće se 18.5.2022. godine u Međunarodnoj galeriji portreta u 13:00 sati. Podrška se realizuje u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost” kojeg provodimo[…]