Jednokratnom pomoći možete umanjiti svakodnevne brige jednom djetetu

Kupovinom jednog od proizvoda iz programa „Njihovi snovi trebaju vašu podršku“ odgovorit ćete na goruće potrebe ranjive djece, omogućiti im da se zdravije razvijaju, te ih potaći da nastave školovanje.

Vaša donacija će značajno uticati da se smanji broj djece koja cijelo svoje djetinjstvo provedu nesretna.

Šta možete pokloniti?

World Vision Bosna i Hercegovina nudi šest vrsta poklona:  igračke, školski pribor, COVID-19 higijenski paket, paket osnovnih namirnica za dijete, ruksak sa školskim priborom i COVID-19 higijensko-prehrambeni paket. Svaki poklon u Katalogu je specijalno dizajniran u skladu sa potrebama najsiromašnijih zajednica, posebno sada u uslovima COVID-19 pandemije u Bosni i Hercegovini  i kreiran je s ciljem da napravi pozitivne promjene u životima djece.

Možete kupiti poklon u ime svoje porodice ili prijatelja. U njihovo ime, odabrani poklon će biti doniran djetetu ili porodici, kojima je potrebna vaša pomoć. Vi i vaši najdraži će od djeteta koje je primilo Vaš poklon primiti pismo – zahvalnicu u kojoj će napisati koliko im znači vaše dobro djelo.

Donirajte na: www.worldvision.ba/kupi-poklon

Izvor: akta.ba

Related Posts

Trening Finansijski menadžment

Program podrške zaštiti ljudskih prava USAID/INSPIRE provodi trening o temi finansijski menadžment koji je od velike važnosti za jačanje organizacijskih kapaciteta. Iako se djelovanje nevladinih organizacija zasniva na plemenitim i društveno korisnim idejama i ciljevima, njihov rad nije imun na probleme koji su svakodnevica savremenog života i poslovnih izazova u smislu izgradnje i provođenja adekvatnog sistema finansijskog upravljanja, putem kojeg se […]

Trening Upravljanje projektnim ciklusom 2022.

Upravljanje projektnim ciklusom nas uči kako da stvari povezujemo u jednu logičku cjelinu, da posložimo korake našeg rada na način da on zaista bude produktivan i smislen. Upravljanje projektnim ciklusom uglavnom vežemo za projekte, ali njegova funkcija je, zapravo, višedimenzionalna, te ga možemo primjenjivati prilikom kreiranja naših strateških planova, u upravljanju ljudskim resursima, ali i u svakodnevnom[…]