Javni poziv za subvencioniranje poljoprivrednih proizvođača mlijeka na području Grada Živinice za 2022. godinu

Gradonačelnik Grada Živinice Samir Kamenajković danas je objavio Javni poziv za subvencioniranje poljoprivrednih proizvođača mlijeka na području Grada Živinice za 2022. godinu.

Pravo na prijavu po ovom Javnom pozivu imaju svi poljoprivredni proizvođači mlijeka sa područja Grada Živinice bez obzira da li su upisani u RPG-RK, obrtnici, pravna ili fizička lica koji ispunjavaju opšte uslove.

Javni poziv je objavljen dana 27.07.2022. godine na oglasnoj ploči Grada Živinice i službenoj web stranici Grada Živinice i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Sve dodatne informacije vezane za Javni poziv mogu se dobiti svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 na broj telefona 035/743-343, konatakt osobe Salih Durić i Mirsad Butković.

JAVNI POZIV
PRAVILNIK
ZAHTJEV

Izvor: gradzivinice.ba

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Gradu Gračanica

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini. U Gradu Gračanica otvoren je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Gračanici znosi 80.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]