Poziv za podnošenje prijedloga projekata: „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“

Obavještavamo vas da je projekat „Jačanje uloge lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini 2. faza“ objavio poziv za podnošenje prijedloga projekata.

Ovaj poziv za podnošenje prijedloga projekata (CFP) posebno je povezan i treba biti podnesen pod UNDP-ovim BIH10 / 00097541 – „Jačanje uloga lokalnih zajednica / Mjesne zajednice (MZ) u Bosni i Hercegovini faza 2 ”projektom.

Cilj ovog poziva za podnošenje prijedloga projekata je angažiranje kvalificiranih i profesionalnih subjekata za isporuku visoko kvalitetnu, tehnička podršku, i osposobljavanje ciljanom lokalnom stanovništvu, njihove mjesne zajednice, kako bi se provjerile i potvrdile održivi i reproduktivan model savremene mjesne zajednice, koja je proaktivno povezana s lokalnom upravom s jedne strane i s građanima – s druge strane, u čijoj je vezi uspostavljena efikasna i odgovorna lokalna uprava i pružanje javnih usluga.

28. januara 2021: Dan otvorenih vrata, mrežni sastanak za sve potencijalne kandidate. Sastanak će početi u 14:00. Svi zainteresovani učesnici trebaju poslati e-mail na registry.ba@undp.org do 26. januara 2021. i iskazati interes za učešće na sastanku. Poziv za sastanak će biti upućen registrovanim učesnicima e-poštom 27. januara 2021.

Prijedlozi, sa pratećom dokumentacijom, trebaju se predati do 5. februara 2021. u 16:00.

https://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=74646