Izložba radova pristiglih na konkurs za najveći gradski park

Izložba radova pristiglih na Međunarodni opšti javni konkurs za izradu idejnog pejzažnog urbanističko-arhitektonskog rješenja parka uz Bulevar srpske vojske u Banjoj Luci biće otvorena u ponedjeljak, 7. februara u Kamenoj kući tvrđave Kastel, sa početkom u 19.00 časova.

Tokom izložbe, koju će otvoriti gradonačelnik Draško Stanivuković, sugrađani će imati priliku da vide idejna rješenja kako domaćih tako i stručnjaka iz cijelog svijeta.

Naime, za idejno rješenje novog gradskog parka, kao najveće uređene zelene površine u gradu koja će da pruži različite sadržaje potrebne našim sugrađanima, dodijeljene su dvije druge i dvije treće nagrade s obzirom na to da nijedan prijavljeni rad u cjelosti nije odgovorio programskim zadacima konkursa. Simbiozom izabranih idejnih rješenja dobićemo budući najveći gradski park, koji će dati novi izgled Banjoj Luci.

Sve konkursne radove, sugrađani će moći pogledati u Kamenoj kući do 21. februara.

Изложба радова пристиглих на конкурс за највећи градски парк – Град Бања Лука (banjaluka.rs.ba)

Related Posts

Javni poziv za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za finansiranje programa sportskih organizacija u 2023.

Javni poziv za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za finansiranje programa sportskih organizacija u 2023. (12.8.2022)  PDF dokument Javnog poziva  Obrazac za prijavu programa  Obrazac 1  Obrazac 2  Obrazac 3  Obrazac 4  Obrazac 5  Obrazac 5a  Obrazac 6  Obrazac 7  Obrazac 8  Obrazac 9 Izvor: trebinje.rs.ba

Omladinska banka Zavidovići – IV poziv za mlade 2022

Omladinska banka Zavidovići poziva mlade da pišu mikrobiznise od 05.08. do 05.09.2022. godine do 14 sati.  Za mlade poduzetnike i poduzetnice od 18 do 35 godina, Omladinska banka je obezbijedila i podršku za registraciju obrta ili komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva u iznosu od 500 KM do 2.000 KM. Detaljni kriteriji za dodjelu i šta to Omladinska banka podržava pogledaj na Poziv za[…]