III Regionalni FINRA marketing challenge

Najavljujemo treće izdanje Regionalnog FINRA Marketing Challenge-a! Ovo je vaša prilika da pokažete svoje marketinške vještine i osvojite sjajne nagrade 🚀🌟

Stiže nam 3. Regionalni FINRA Marketing Challenge 🚀🌟

Dragi studenti, sa ponosom najavljujemo treće izdanje Regionalnog FINRA Marketing Challenge-a! Ovo je vaša prilika da pokažete svoje marketinške vještine i osvojite sjajne nagrade. Takmičenje će biti održano 28. i 29. septembra kako uživo na FINRA Tuzla, tako i online, pružajući vam fleksibilnost i mogućnost učešća bez obzira odakle dolazite. Evo šta vas čeka:

 Timski rad: Formirajte tim sa do 5 članova i zajedno se takmičite u izazovima marketinške kreativnosti.

Tema 1: Uloga i značaj digitalizacije u savremenom društvu

Razmislite o digitalnoj transformaciji i kako ona utiče na marketinške strategije. Pronađite inovativne načine kako da se prilagodite ovim promjenama i ostvarite uspjeh.

Tema 2: Najbolje iz moga kraja

Predstavite jedinstvene proizvode, usluge ili čarobne krajeve odakle dolazite. Podijelite priče i resurse koji čine vaš region posebnim. Želimo da istaknemo da smo otvoreni za različite kreativne pristupe i formate rješenja. To znači da imate mogućnost izraziti svoje ideje na način koji najbolje odgovara vama i vašem timu. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na: PPT prezentacije, video materijale, infografike i slično.

🏆 Nagrade: Za najbolje timove obezbijeđeni su pehari, medalje, diplome, kompleti knjiga i online kursevi.

Ovo je vaša prilika da steknete dragocjeno iskustvo, razvijete vještine, i povežete se sa studentima iz različitih krajeva. Ne propustite ovu sjajnu priliku da se istaknete u svijetu marketinga!

Prijave možete slati na mail visokaskolafinra@gmail.com, a krajnji rok za prijave je 25. septembar 2023. 

Prijavite se danas i budite dio inspirativnog marketinškog izazova! 🤝💡

Izvor: lonac.pro