Humanitarna akcija “Žene ženama” Udruga Pravi Put u saradnji sa Udrugom Inicijativa

Žene ženama” mala humanitarna akcija 🥰 Božić je vrijeme darivanja, i nešto sitno, povodom toga pokrećemo malu humanitarnu akciju.

Djevojke i žene koje su u mogućnosti osmislit i pripremiti paketić za one žene i djevojke koje su u potrebi (higijenske potrepštine, dekorativna kozmetika, neka kremica, šal, slatkiši, knjige, šoljice, nakit ili sl, dajte mašti na volju :)) kako bismo ih skupa obradovali za praznike.

Ti paketići bili bi im uručeni skupa s osnovnim potrepštinama za koje ce se pobrinuti Inicijativa, Udruga Pravi Put te druge udruge.

Da malo i njih obradujemo jer sebi su odavno na zadnjem mjestu. Za sad ima 100 i više žena u potrebi na popisu, ko želi sudjelovati može se javiti porukom… 

Paketići bi trebali biti spremni 1.12., kako bi ih pravovremeno mogli uručiti 3.12. bit će upriličena kafa zahvale za sve sudionice i prikupljanje tih poklona u Kutku sreće od 10 do 14h u Širokom Brijegu.

Humanitarna akcija “Žene ženama” zakucala

Bravo žene (i po koji muškarac)! Hvala svima na odazivu

Danas je Udruga Pravi Put preuzela poklone koje ćemo obradovati žene koje su nezaposlene, bolesne, u težoj materijalnoj situaciji i slično.

#kutaksreće #udrugapraviput #udrugainicijativa #udrugapraviput #udrugainicijativa #božić #darivanje #ženeženama

www.udrugapraviput.com 

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]