HUB-ov bakšiš: Uvijek ćemo ulagati u obrazovanje, na ovaj ili onaj način

Od novca koji su HUB-ovci skupljali u kasicu kupljena knjiga za studente medicine.

U više navrata pisali smo o Homework HUB-u, multifunkcionalnom prostoru za rad, učenje i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade.

Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Ovaj put vam želimo predstaviti jednu pohvalnu akciju koja je provedena u Homework HUB-u. Naime, svi oni koji su dolazili i dolaze i koji će dolaziti u Homework HUB, na pultu će primijetiti jednu bijelu kasicu, koja nosi naziv: AdventureFUND, HUB fund!

To je skromni fond u kojem se skupljaju sredstva koja se na kraju ulože u nešto što je potrebno studentima i što će moći koristiti u HUB-ovim prostorijama.

Ovaj put, “HUB-ov bakšiš” iskorišten je da se nabavi knjiga “Hirurgija kirurgija” koja je potrebna studentima medicine, a čija je cijena visoka te je možda ne mogu svi studenti sebi priuštiti.

 – Knjiga Hirurgije, izuzetno potrebna studentima medicine, skupa, rijetko se nalazi. Ali, sada je možete koristiti kod nas! Ovo je poklon vama! Uvijek ćemo ulagati u obrazovanje, na ovaj ili onaj način!, napisano je na Facebook stranici Hub Homework.

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu, a za više informacija kontaktirajte Homework ekipu na broj telefona 062 171 472 ili putem e-maila hubhomework@hotmail.com.

studomat.ba

Related Posts

Udruženje „Ruku na srce“: U City Pub-u sinoć uz grupu Dernex obilježen Međunarodni dan volontera

Sinoć je u sarajevskom City Pub-u povodom Međunarodnog dana volontera održana humanitarna svirka grupe Dernex, a u sklopu akcije „Nijedno dijete bez paketića“. Humanitarnom svirkom, Udruženje „Ruku na srce“ slavilo je sve dosadašnje uspjehe koji ne bi bili mogući bez velikog zalaganja i rada volonterki i volontera Udruženja. Također, posjetioci su dolaskom na svirku podržati našu zimsku […]

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT proslavio uspjehe ostvarene kroz 2022. godinu

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT pod nazivom “Ready, Steady, CHANGE“, je simbolično organiziran 5.12.2022. na Međunarodni dan volontera, s ciljem da promovira uspješne priče kroz aktivnosti omladinskih lidera, omladinskih političkih lidera i službenika za mlade u protekloj godini. Događaj je okupio preko 100 mladih i predstavnika različitih institucija koje rade i brinu o mladima, kako[…]