HUB-ov bakšiš: Uvijek ćemo ulagati u obrazovanje, na ovaj ili onaj način

Od novca koji su HUB-ovci skupljali u kasicu kupljena knjiga za studente medicine.

U više navrata pisali smo o Homework HUB-u, multifunkcionalnom prostoru za rad, učenje i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade.

Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

Ovaj put vam želimo predstaviti jednu pohvalnu akciju koja je provedena u Homework HUB-u. Naime, svi oni koji su dolazili i dolaze i koji će dolaziti u Homework HUB, na pultu će primijetiti jednu bijelu kasicu, koja nosi naziv: AdventureFUND, HUB fund!

To je skromni fond u kojem se skupljaju sredstva koja se na kraju ulože u nešto što je potrebno studentima i što će moći koristiti u HUB-ovim prostorijama.

Ovaj put, “HUB-ov bakšiš” iskorišten je da se nabavi knjiga “Hirurgija kirurgija” koja je potrebna studentima medicine, a čija je cijena visoka te je možda ne mogu svi studenti sebi priuštiti.

 – Knjiga Hirurgije, izuzetno potrebna studentima medicine, skupa, rijetko se nalazi. Ali, sada je možete koristiti kod nas! Ovo je poklon vama! Uvijek ćemo ulagati u obrazovanje, na ovaj ili onaj način!, napisano je na Facebook stranici Hub Homework.

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu, a za više informacija kontaktirajte Homework ekipu na broj telefona 062 171 472 ili putem e-maila hubhomework@hotmail.com.

studomat.ba

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za […]

#MOBA porodica predstavlja Maju Bojanić iz Dervente

Postala je svjesna koliko volonterstvo znači za samu osobu i koliko je može promijeniti u pozitivnom smislu #MOBA porodicu  čini mreža Omladinskih banaka iz 52 opštine/općine/grada širom Bosne i Hercegovine u kojoj se razvijaju prijateljstva, usavršavaju lične vještine i doprinosi zajednici. Omladinske banke vjeruju da su mladi sadašnjost, a ne samo budućnost i znaju da se mladi mogu razvijati[…]