HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira: Šesti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira šesti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira šesti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 3. travnja 2023. godine u 19:30 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga. Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Tečaj copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar.

Prijave za šesti ciklus tečaja copywritinga možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com, najkasnije do petka, 31. ožujka.

    Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Izvor: obican.info