Gotovo 10 000 maraka pomoći za Tursku i Siriju

Župa Presvetog srca Isusova Prozor u akciji prikupljanja novčanih priloga za stradale u potresu u Turskoj i Siriji prikupila je 9 660 KM.

Akciju koja je provedena, organizirala je Vrhbosanska nadbiskupija, a kolekta se prikupljala u župama od ponedjeljka 13. do nedjelje 19. veljače. Prilozi su tako u župi Prozor prikupljani pod svim misama, kao i u filijalnoj crkvi Sv. Josipa Radnika na Lugu.

U župnoj crkvi prikupljeno je 8 660 KM, a na filijali Lug 1000 KM, a sav novac dostavljen je 20. veljače Ekonomatu Vrhbosanske nadbiskupije u ukupnom iznosu od 9 660 KM.

“Zahvaljujem Bogu na ovako dobrim ljudima koji su spremni pomoći u nevolji. Osim što ih se sjećamo u molitvama, pokazali su i svoje darežljivo srce u darovima. Ponosan sam i radostan. Od srca hvala i neka Bog dragi pomogne nastradalima, a sve darovatelje neka krijepi, jača i čuva svojom milosrdnom ljubavlju! Neka blagoslov Božji počiva na njihovoj djeci i svima koji su pokazali svoje suosjećanje s ljudima koji pate”, poručio je župnik mons. Marko Tomić, a kako prenosi rama-prozor.info.

Izvor: nedjelja.ba