FOTO | Dječje vatrogasne igre okupile 120 mališana

U igrama je sudjelovalo 120 dječaka i djevojčica, a drugi dan pridružile su im se kolege i djeca iz PVP Mostar, DVD Ljuti Dolac i DVD Trebižat Ljubuški.

Druge dječje vatrogasne igre DVD-a Polog održane su u subotu i nedjelju 22. i 23. lipnja 2024. godine. U igrama je sudjelovalo 120 dječaka i djevojčica, a drugi dan pridružile su im se kolege i djeca iz PVP Mostar, DVD Ljuti Dolac i DVD Trebižat Ljubuški.

Svi sudionici su na kraju natjecanja dobili medalje i zahvalnice, a najboljima je uručen i pehar. U sklopu igara predstavljeno je i novo vatrogasno vozilo DVD Polog koje su dobili na korištenje iz PVP Mostar. DVD Polog zahvalio je djeci, roditeljima, članovima društva, sponzorima i svim dragim prijateljima bez kojih bi ovo bilo nemoguće ostvariti.

“Bitno je istaknuti kako se ove godine može uočiti napredak u tome da se broj djece udvostručio, natjecanje se proširilo i na ostala dobrovoljna društva”, naveli su organizatori.  Iz DVD-a poručuju kako planiraju nastaviti ovaj pozitivan iskorak, raditi na tome kako bi igre svake godine bile što zanimljivije i nastavile prenositi jednu pozitivnu poruku i tako educirati i motivirati najmlađe.

Izvor: bljesak.info