Finansijski Level Up za mlade preduzetnice i preduzetnike

Hej, budući preduzetnički heroji, a naravno i heroine!  U svijetu gdje se ideje pretvaraju u startupe brže nego što možete reći “Show me the money”, prava vještina nije samo imati tu genijalnu ideju, već znati kako je finansijski oživjeti. Da, govorimo o finansijama – onoj temi koja može izgledati zastrašujuće kao finale Survivora, ali je ustvari ključna za svaku preduzetničku avanturu.

U ovom blogu, koji je tvoj novi finansijski kompas, uronit ćemo duboko u sve što trebaš znati da bi tvoj startup ili SME (mala ili srednja poduzeća) ne samo preživjeli, već i procvjetali. 
Zahvaljujući mom iskustvu iz svijeta banaka, osiguranja i rada s brojnim startupima, zajedno ćemo dekodirati finansijski žargon i pretvoriti ga u jasne smjernice. Od “kako upravljati finansijama od nule” do “kako skalirati tvoj biznis (da ne izgubiš kosu :))” i bit ću tu za svaki korak tvog putovanja.

Moj cilj je da članice i članove Rolify zajednice opremim znanjem kako bi mogli donositi informisane i pametne finansijske odluke, podstičući stabilnost i rast svoje firme u dinamičnom poslovnom okruženju.

Ali ovo nije monolog. Želim čuti TVOJ glas.  Kako bismo zajedno pokrenuli ovu avanturu, evo prve ankete/izazova:
• Opcija 1: Hajmo razgovarati o tome kako upravljati finansijama od same ideje do lansiranja startupa. 
• Opcija 2: Više me zanima kako se snalaziti s finansijama kad je biznis već pokrenut. 

Izaberi jedan odgovor, odnosno smjer koji te trenutno više zanima jer će vaši odgovori oblikovati moj rad.

Do tada, stay bold & stay tuned. S nestrpljenjem čekam vaše odgovore i spremna sam da zaronimo zajedno u svijet finansija. 

Izvor: rolify.com