Filantropija u praksi i teoriji – Inicijative za budućnost BiH

USAID projekat Snaga lokalnog/Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/A), koji implementira Udruženje Mreža za izgradnju mira poziva Vas na godišnju konferenciju Filantropija u praksi i teoriji – Inicijative za budućnost BiH

USAID-ov projekt Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/A) poziva Vas da se pridružite našoj godišnjoj konferenciji koja će se održati u Sarajevu 06-07. juna 2024. godine u Hotelu Ibis Styles. Ova konferencija ima za cilj stvaranje platforme za razmjenu znanja i iskustava svih ključnih aktera filantropije, potičući dodatno umrežavanje, razvoj novih partnerstava te predstavljanje najnovijih filantropskih aktivnosti LRO-a.

Naša konferencija igra ključnu ulogu u promicanju transparentnosti filantropije u Bosni i Hercegovini te u izgradnji povjerenja među različitim sektorima – poslovnom, javnom i civilnom. Okupit ćemo predstavnike_ce iz navedenih sektora, kao i predstavnike_ce dijaspore i medija, kako bismo zajedno radili na unapređenju filantropskih praksi i ostvarili pozitivan društveni utjecaj.

Očekujemo da će ova konferencija biti prilika za duboke diskusije, izgradnju ključnih odnosa i razmjenu inspirativnih ideja koje će potaknuti napredak naše zajednice. Vaša prisutnost na ovom događaju od iznimne je važnosti za ostvarenje naših zajedničkih ciljeva.

Molimo vas da označite ove datume u svom kalendaru i pridružite nam se na ovom značajnom događaju. Broj učesnika je ograničen.

Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 27. maja 2024. godine do 15:00 sati putem linka.

Mreža za izgradnju mira, odnosno projekat Snaga lokalnog / Podrška lokalnim resursnim organizacijama (LRO/A), obezbijedit će smještaj i hranu za učesnike, te ukoliko je potrebno, refundirati putne troškove za osobe koje dolaze iz drugih gradova/mjesta (uz dostavljenu dokumentaciju).


Kliknite ovdje da preuzmete radnu verziju agende.