EU4Tech PoC: Novi poziv za inovativne ideje

Nastavljajući raditi na svojoj misiji pružanja podrške razvoju inovativnih poslovnih ideja, INTERA Tehnološki Park ostaje uključena u regionalne i europske inicijative kroz koje timovi i poduzeća mogu dobiti značajnu podršku u ranim fazama razvoja svojih ideja. Jedna od takvih inicijativa je i projekt EU4Tech PoC čiji je glavni cilj pružiti timovima tehničku podršku kako bi, prije izlaska na tržište, validirali svoju ideju, koncept, teoriju, rješenje ili tehnologiju na kojoj rade.
Nakon uspješno provedenog programa u prvom ciklusu, u ponedjeljak, 18.1.2021.godine otvara se novi poziv koji će biti predstavljen isti dan na webinaru u 14:00h. Na susretu će svi zainteresirani moći čuti detalje o samom programu i načinu prijave, a saznat će nešto više i o podršci koju program pruža korisnicima. Kroz radionice i mentorstvo, svi korisnici imaju priliku raditi na razvoju vlastite tehnologije i prototipa, dobiti podršku u području poduzetništva, steći potrebna znanja za zaštitu intelektualnog vlasništva, naučiti istražiti tržište, razviti vlastiti poslovni model i plan te istražiti mogućnosti financijske podrške.
Aplicirati mogu svi oni koji žele validirati svoju ideju, a dolaze s različitih sveučilišta, istraživačkih instituta, ali i malih i srednjih te startup poduzeća iz regionalnih zemalja. Izabrani kandidati će imati priliku surađivati s regionalnim timom stručnjaka koji će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju inovativnih poslovnih ideja. Član regionalnog mentorskog tima, kao predstavnik Bosne i Hercegovine, je Vedran Šimunović, direktor INTERA Tehnološkog Parka.
Svi zainteresirani za predstavljanje poziva mogu se prijaviti na linku, a više detalja o programu pronaći ovdje.

intera.ba