[Encode] Poziv na besplatnu info sesiju: Frontend Web Development:Angular

Zainteresovani za web razvoj, obratite pažnju! Encode vas poziva na nezaobilaznu online sesiju posvećenu Frontend Web Developmentu s fokusom na Angular. Ova besplatna info sesija će se održati u srijedu, 13.12.2023., od 19h!

Zainteresovani za web razvoj, obratite pažnju! Encode d.o.o. vas poziva na nezaobilaznu online sesiju posvećenu Frontend Web Developmentu s fokusom na Angular. Ova besplatna info sesija će se održati u srijedu, 13.12.2023., od 19:00 do 20:00 sati, preko Google Meet platforme.

Sesija će biti vodjena od strane iskusnog softverskog inženjera Mirze Čeligiije, koji će svojim znanjem i iskustvom uvesti učesnike u svijet Angulara. Mirza je frontend developer i ova sesija predstavlja izvanrednu priliku da se upoznate sa ključnim aspektima jednog od najpopularnijih frameworka današnjice.

Ova interaktivna sesija obuhvataće teme kao što su:

  • Uvod u Angular i njegove ključne funkcionalnosti
  • Kako Angular može unaprijediti vaše web razvojne projekte
  • Q&A sesija sa Mirzom Čeligiijom

Bez obzira na vaše predhodno iskustvo, ova sesija je otvorena za sve zainteresirane pojedince koji žele da prošire svoja znanja i vještine u oblasti programiranja i web razvoja. Ne propustite priliku da iz prve ruke čujete savjete i da se direktno konsultujete sa stručnjakom.

Preporučujemo vam brzu prijava preko ovog linka!

Svi prijavljeni će na dan događaja dobiti e-mail sa linkom za pristup sesiji.

Iskoristite priliku da se besplatno edukujete i postavite čvrste temelje za vašu budućnost u IT svijetu. Vidimo se na Google Meet-u! 

Izvor: lonac.pro