E-commerce webinari u saradnji sa NLB Bankom

Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH kreirala je seriju webinara u saradnji s NLB Bankom vođeni ciljem da unaprijedi standarde e-commerce industrije u BiH i približi je svjetskim tokovima.

Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH kreirala je seriju webinara u saradnji s NLB Bankom vođeni ciljem da unaprijedi standarde e-commerce industrije u BiH i približi je svjetskim tokovima.


Kroz 7 webinara pokrit ćemo teme od osnova e-commerce svijeta, preko detaljne analize digitalnog marketinga pa sve do kompanijama manje pravne pozadine webshop-a.


Neke od tema su: 

  • Fundamenti eComm biznisa
  • Kako kreirati uspješan webshop?
  • Kako uspješno prodavati na OLX-u? 
  • Digitalni marketing kao osnova uspješne e-trgovine
  • Zašto je bitno brendirati webshop? I kako to uraditi..
  • Pravna pozadina vaše online trgovine
  • Moderna marketing transformacija kroz prizmu e commerce preduzeća: Kako i zašto prikupljati podatke?

Izaberi webinare koji ti se čini najzanimljivijima i unaprijedi svoje znanje! 

Pred kraj svakog predavanja bit će ostavljen prostor od 10 minuta gdje možeš postaviti pitanja o svemu što te bude zanimalo, te dobiti savjet/sugestiju od eksperta iz tog polja.

Registruj se ovdje!

Webinari će se realizovati putem Zoom platforme, četvrtkom u 17:30h, s početkom od 08.12., a trajat će do 1h.

___

Pogledaj i:

Izvor: lonac.pro

Related Posts

Do 10. februara prijave za dodjelu privremenih lokacija za osmomartovsku prodaju

Grad Banja Luka raspisao je Javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa. Predmet dodjele je 20 lokacija na Trgu Krajine, koje će se moći koristiti u periodu od 05. do 09. marta 2023. godine. Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banje Luke, koji […]

BH Telecom pravi filmove o historiji Bosne i Hercegovine

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman danas je sa bliskim saradnicima održao sastanak sa renomiranim bh. rediteljima i filmskim radnicima. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji koja već sada ulazi u svoju četvrtu godinu, trenutnim otvorenim projektima, te o nastavku saradnje u okviru BH ContentLab platforme. Generalni direktor Kahriman se zahvalio prisutnim i kroz kratku retrospektivu[…]