Drugi javni poziv za mala i srednja preduzeća iz drvne i metalske industrije

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA zajedno sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu objavljuje javni poziv za preduzeća iz drvne i metalske industrije u okviru projekta “Uspostava laboratorije za analizu površinske obrade u drvnoj i metalskoj industriji”.

U okviru projekta “Uspostava laboratorije za analizu površinske obrade u drvnoj i metalskoj industriji” Sarajevska regionalna razvojna agencija i Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu, objavljuju javni poziv za mala i srednja preduzeća za besplatnu analizu površinske obrade poluproizvoda i proizvoda od drveta i metala.
 

U okviru projekta uspostavlja se laboratorija koja će pružiti za prvih 60 preduzeća besplatnu uslugu analize površinske obrade poluproizvoda i proizvoda od drveta i metala. Besplatna analiza će biti za 5 parametara po izboru preduzeća koja se prijavljuju. Da bi preduzeća mogla iskoristiti priliku i svoje uzorke dostaviti na analizu, potrebno je da preduzeće popuni prijavni obrazac te dostavi prateću dokumentaciju Mašinskom fakultetu u Sarajevu.

Prijavni obrazac možete preuzeti Obrazac za prijavu.

Sve informacije o javnom pozivu možete da nađete javni poziv.

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća iz drvnog i metalnog sektora na tržištu, kao i poboljšanje saradnje između Mašinskog fakulteta u Sarajevu i privrede, stvaranjem preduslova za istraživanja i analize.

akta.ba

Related Posts

Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom

Još uvijek možete osigurati svoje ulaznice na Filantropsko veče sa Mayom Sar & Nerminom Puškarom. Ovaj kulturni događaj pod nazivom “Darujem zajednici koju volim” organizujemo 27.5. u Hotelu Garden u Tuzli, kako bismo se povezali s vama u trajno partnerstvo za budućnost. Pridružite nam se i rezervirajte svoje ulaznice do 16.5. https://www.fondacijatz.org/page/41/22896 Slavimo prošlost Oblikujmo budućnost zajedno https://www.facebook.com/watch/?v=5420627894616300 […]

FOND VOLIM SVOJ GRAD

 Komisija za dodjelu grantova pri Fondu Volim svoj grad donijela je Odluku o podršci za 14 projekata. Aplikantima sa najinovativnijim idejama biće dodijeljena podrška u iznosu od preko 44 000 KM. Potpisivanje ugovora održaće se 18.5.2022. godine u Međunarodnoj galeriji portreta u 13:00 sati. Podrška se realizuje u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost” kojeg provodimo[…]