DONACIJE „JP BH POŠTA“ D.O.O. SARAJEVO ZA 2022. GODINU

Kao društveno odgovorna kompanija „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo se kontinuirano posvećuje aktivnostima izvan svoje primarne djelatnosti, aktivnostima koje imaju značaj za širu društvenu zajednicu i pozitivno utiču na percepcije od strane naših korisnika i ukupne javnosti.

Pružanjem podrške projektima od društvenog značaja, ulaganjem u obrazovanje, nauku, kulturu i sport te kroz akcije humanitarnog karaktera, BH Pošta uspješno dokazuje i njeguje dugogodišnji status društveno odgovorne kompanije.

U tom smislu, izdvojili smo i sredstva u cilju podrške projektima iz cijele Bosne i Hercegovine kroz dodjelu donacija za 2022. godinu.

Javni oglas/natječaj za dodjelu donacija pravnim licima za 2022. godinu objavljen je dana 25.07.2022. godine u dnevnim novinama „Oslobođenje“ i „Dnevni Avaz“ i ostaje otvoren 14 dana.

Zahtjev za dodjelu donacija podnosi se na obrascu „Prijava za dodjelu donacija“, koji se može preuzeti sa naše web stranice na dolje postavljenim linkovima ili ga možete preuzeti na protokolu Društva u Sarajevu u prostorijama Glavne pošte na Obali, te na protokolima regionalnih Centara pošta.

Javni oglas za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini 

Prijava za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini – Editabilna verzija 
Prijava za dodjelu donacija JP BH Pošta doo Sarajevo u 2022. godini – Needitabilna verzija 

Izvor: https://www.posta.ba/

Izvor: raz.ba

Related Posts

​​Čapljinski karneval vratio sjaj, glamur i veselje na ulice grada nakon dvogodišnje pandemijske pauze.

Više tisuća posjetitelja oduševljeno sudionicima i dvodnevnim programom. Nakon održanog četvrtog po redu dječjeg karnevala u petak 12.8., u subotu 13.8. je upriličen 23. Međunarodni ljetni karnevala Čapljina 2022. U subotu je program započeo karneval partyjem na gradskom kupalištu “Jaz” a onda je uslijedio prijem karnevalskih skupina u salonu gradske uprave u Čapljini gdje su domaće i […]

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za[…]