[BiH] Objavljene prijave za program „Ja preduzetnik”

Udruženje Ja preduzetnik je objavilo poziv za program koji će ti Startup svijet približiti praktično uz najkompetentnije eksperte iz svake Startup oblasti i učiniti te spremnim za tržište i investicije.

Ukoliko si mlada osoba 18 do 30 koja želi da se upusti u preduzetništvo, ili pak imaš tek formirani Startup tim, tvoja poslovna ideja osvaja srca okoline, iza tebe je iskustvo osobe koja je pokrenula biznis ili tek želiš da učiš osnove preduzetništva, “Ja Preduzetnik” je kreirao program koji je upravo za tebe.

Ovaj najinovativniji program za mlade talente, preduzetnike i Startup-ove omogućiće mentorstvo i edukaciju od strane eksperata koji su lideri u svojim branšama.

Biće odabrano 50 mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine koji će imati tromjesečnu edukaciju kako bi kompletirali svoje ideje i biznis modele, a samo 10 ulazi u finalno pitch takmičenje. Najbolje ideje će biti prezentovane cijeloj BiH, a pobjednici dobijaju vrijedne nagrade.

Rok za apliciranje je 25. februar a izabrani učesnici će biti objavljeni 01.marta 2021. godine.

Više informacija o pozivu pronađi ovdje.

lonac.pro

Related Posts

Udruženje „Ruku na srce“: U City Pub-u sinoć uz grupu Dernex obilježen Međunarodni dan volontera

Sinoć je u sarajevskom City Pub-u povodom Međunarodnog dana volontera održana humanitarna svirka grupe Dernex, a u sklopu akcije „Nijedno dijete bez paketića“. Humanitarnom svirkom, Udruženje „Ruku na srce“ slavilo je sve dosadašnje uspjehe koji ne bi bili mogući bez velikog zalaganja i rada volonterki i volontera Udruženja. Također, posjetioci su dolaskom na svirku podržati našu zimsku […]

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT proslavio uspjehe ostvarene kroz 2022. godinu

Godišnji događaj Instituta za razvoj mladih KULT pod nazivom “Ready, Steady, CHANGE“, je simbolično organiziran 5.12.2022. na Međunarodni dan volontera, s ciljem da promovira uspješne priče kroz aktivnosti omladinskih lidera, omladinskih političkih lidera i službenika za mlade u protekloj godini. Događaj je okupio preko 100 mladih i predstavnika različitih institucija koje rade i brinu o mladima, kako[…]