[BiH] Objavljene prijave za program „Ja preduzetnik”

Udruženje Ja preduzetnik je objavilo poziv za program koji će ti Startup svijet približiti praktično uz najkompetentnije eksperte iz svake Startup oblasti i učiniti te spremnim za tržište i investicije.

Ukoliko si mlada osoba 18 do 30 koja želi da se upusti u preduzetništvo, ili pak imaš tek formirani Startup tim, tvoja poslovna ideja osvaja srca okoline, iza tebe je iskustvo osobe koja je pokrenula biznis ili tek želiš da učiš osnove preduzetništva, “Ja Preduzetnik” je kreirao program koji je upravo za tebe.

Ovaj najinovativniji program za mlade talente, preduzetnike i Startup-ove omogućiće mentorstvo i edukaciju od strane eksperata koji su lideri u svojim branšama.

Biće odabrano 50 mladih talenata iz cijele Bosne i Hercegovine koji će imati tromjesečnu edukaciju kako bi kompletirali svoje ideje i biznis modele, a samo 10 ulazi u finalno pitch takmičenje. Najbolje ideje će biti prezentovane cijeloj BiH, a pobjednici dobijaju vrijedne nagrade.

Rok za apliciranje je 25. februar a izabrani učesnici će biti objavljeni 01.marta 2021. godine.

Više informacija o pozivu pronađi ovdje.

lonac.pro

Related Posts

Iskoristi bespovratna sredstva za ulaganja iz dijaspore u Općini Ključ

Iskoristi bespovratna sredstva i investiraj u Bosni i Hercegovini U Općini Ključ je otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava osobama iz dijaspore koje su već pokrenule ili žele pokrenuti biznis u Bosni i Hercegovini. Raspoloživi fond za podršku osobama iz dijaspore za pokretanje poslovnog poduhvata u Jajcu iznosi 40.000 KM. Prosječan iznos zahtjeva sa kojim se može aplicirati za […]

#MOBA porodica predstavlja Maju Bojanić iz Dervente

Postala je svjesna koliko volonterstvo znači za samu osobu i koliko je može promijeniti u pozitivnom smislu #MOBA porodicu  čini mreža Omladinskih banaka iz 52 opštine/općine/grada širom Bosne i Hercegovine u kojoj se razvijaju prijateljstva, usavršavaju lične vještine i doprinosi zajednici. Omladinske banke vjeruju da su mladi sadašnjost, a ne samo budućnost i znaju da se mladi mogu razvijati[…]