BH Fanaticosi poklonima obradovali mališane, potvrdili su osjećaj za društvenu odgovornost

Najvatreniji navijači svih reprezentacija Bosne i Hercegovine – BH Fanaticosi, danas su na tri različite lokacije novogodišnjim poklonima obradovali djecu i tako još jednom pokazali i dokazali društvenu odgovornost.

Kako su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, danas su posjetili djecu s posebnim potrebama u Tešnju, Kliniku za dječije bolesti UKC Tuzla i Dom za nezbrinutu djecu Bosanska Krupa te su obradovali i nasmijali mališane.

– Danas smo na tri lokacije (Djeca s posebnim potrebama Tešanj, Klinika za dječije bolesti UKC Tuzla, Dom za nezbrinutu djecu Bosanska Krupa) podijelili novogodišnje paketiće i na taj način obradovali i nasmijali naše mališane. Ovim putem vam želimo sretne novogodišnje praznike, te vam se iskreno zahvaljujemo na gostoprimstvu – objavili su na svojoj stranici.

BH Fanaticosi već godinama koriste kraj godine, ali i druge prigodne trenutke, kako bi djeci širom Bosne i Hercegovine izmamili osmijeh na lice i obradovali ih paketićima i simboličnim poklonima, a njihova društvena odgovornost ni ove godine nije izostala i svakako je vrijedna pohvale.

Izvor: zenit.ba