[BESPLATNA RADIONICA] Vještine za preživljavanje u poduzetništvu

Datum: Četvrtak, 25. april 2024.

Vrijeme: Od 17:30 do 19:00

Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, sprat II, Sarajevo

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, sposobnost prilagodbe i kontinuiranog rasta ključni su za uspjeh u poduzetništvu. Izazovi koje susrećemo svakodnevno zahtijevaju od nas da razvijamo specifične vještine koje će nas osnažiti da se suočimo s promjenama i ostvarimo željene rezultate. Upoznavanje s tim vještinama i njihova primjena može biti presudna razlika između stagnacije i uspjeha.

Zato je naša besplatna radionica “Vještine za preživljavanje u poduzetništvu” osmišljena kako bismo ti pružili ključne alate potrebne za uspješno vođenje i rast tvog poslovanja. Kroz konkretne vježbe i puno interakcije radit ćemo na:

  1. Growth Mindset: Važnost mentaliteta rasta, koji nas potiče da gledamo na izazove kao prilike za rast i napredak, ne može se dovoljno naglasiti. Ova vještina omogućuje nam da se nosimo s neizvjesnošću i da se usudimo sanjati velike snove, čak i kad se čini da su izvan našeg dosega.
  2. Problem Solving: Svaki uspješan poduzetnik zna da su izazovi neizbježan dio poslovanja. Međutim, ključno je kako se nosimo s tim izazovima. Kroz konkretni pristup rješavanju problema, naučit ćete kako identificirati, analizirati i učinkovito riješiti probleme koji se pojave na putu do vašeg poslovnog cilja.
  3. Communication: Komunikacija je temelj uspješnog poslovanja. Bez obzira na to jesmo li u interakciji s klijentima, suradnicima ili partnerima, sposobnost jasne i učinkovite komunikacije ključna je za ostvarivanje uspjeha. Naša radionica osmišljena je kako bi vam pomogla poboljšati vještine komunikacije i postati bolji slušatelji i komunikatori.

Kroz ovu radionicu će te voditi Enisa Selmanović – Salkić – stručnjakinja u području poduzetništva s više od 18 godina iskustva. Enisa je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, magistrirala na Chartered Institute of Personnel and Development u Ujedinjenom Kraljevstvu te specijalizirala Disruptive Strategy na Harvard Business School. Kao osnivačica i direktorica kompanije „Consultor“ iz Sarajeva, Enisa se ističe svojim posvećenim pristupom ljudima i pronalaskom praktičnih rješenja koja unapređuju poslovanje.

Ne propusti priliku da unaprijediš svoje poslovne vještine i stekneš ključne alate za uspjeh u svijetu poduzetništva na našoj besplatnoj radionici. S toga se prijavi odmah preko PRIJAVNE FORME jer je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen. 

Radujemo se tvom dolasku!

Izvor: rolify.com