Atlantbh Virtual JobFair

Neke stvari se možda mijenjaju, ali jedno ostaje isto – to je posvećenost Atlantbh rastu i pružanjem prilika mladim talentima. Upravo zato je Atlantbh odlučio da ovogodišnji ABH JobFair održi virtuelno, u utorak, 17. novembra,s početkom u 10:00 sati.

Imat ćete priliku da putem Zoom-a pričate sa Atlantbh inžinjerima i da ih pitate sve što Vas zanima o njihovim poslovima i praksama.

Virtuelni štandovi JobFaira uključuju: Software Development, QA/Testing, Data Analytics, DevOps, UX/UI, i ABH Internship.

Sugestije koje trebate zapamtiti:

– stavite svoj mikrofon na mute kada ne pričate da ne ometate druge
– slobodno upalite svoju kameru, da se vidite kao i kad pričate uživo
– možete pitati koliko god želite pitanja,
– samo je bitno da ne prekidate druge

SAZNAJTE VIŠE I REGISTRUJTE SE: atlantbh.com/virtual-jobfair 👈

Vidimo se 17. novembra! 👋

Related Posts

Obuka za pisanje projekta, 13.02.2021.

CDP “Globus” je počeo sa formiranjem nove grupe učesnika za obuku na temu: Pisanje prijedloga projekta, čije je održavanje planirano za 13.02.2021. u Banjoj Luci od 09,30 časova. Obuka se provodi po savremenoj metodologiji prilagođenoj širokom spektru učesnika iz raznih sektora. Pisanje prijedloga projekata postalo je nezaobilazni dio našeg djelovanja, bez obzira o kojoj se vrsti posla […]

“Svi smo isti” radionica o ljudskim pravima

Želite li saznati više o ljudskim pravima i slobodi? Poznajete li svoja prava dovoljno dobro? Šta su to ljudska prava? Nova edukacija na ovu temu odražeće se 30.01. u 13:00 putem Zoom platforme. Edukaciju vodi tim mladih aktivista i volontera Udruženja „Most“ u sklopu novog projekta koji se sprovodi uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT. Ukoliko[…]