Atlantbh Virtual JobFair

Neke stvari se možda mijenjaju, ali jedno ostaje isto – to je posvećenost Atlantbh rastu i pružanjem prilika mladim talentima. Upravo zato je Atlantbh odlučio da ovogodišnji ABH JobFair održi virtuelno, u utorak, 17. novembra,s početkom u 10:00 sati.

Imat ćete priliku da putem Zoom-a pričate sa Atlantbh inžinjerima i da ih pitate sve što Vas zanima o njihovim poslovima i praksama.

Virtuelni štandovi JobFaira uključuju: Software Development, QA/Testing, Data Analytics, DevOps, UX/UI, i ABH Internship.

Sugestije koje trebate zapamtiti:

– stavite svoj mikrofon na mute kada ne pričate da ne ometate druge
– slobodno upalite svoju kameru, da se vidite kao i kad pričate uživo
– možete pitati koliko god želite pitanja,
– samo je bitno da ne prekidate druge

SAZNAJTE VIŠE I REGISTRUJTE SE: atlantbh.com/virtual-jobfair 👈

Vidimo se 17. novembra! 👋

Related Posts

Proslavljen Međunarodni dan volontera

Odlična atmosfera i energija uz bezvremenske hitove i autorske pjesme karizmatičnog Amela Ćurića sinoć u St. James Irish Pubu povodom 5. decembra, Međunarodnog dana volontera. Svirku i druženje je u znak zahvalnosti svojim volonterkama i volonterima organizovala Fondacija tuzlanske zajednice uz podršku Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona. Svim volonterkama i volonterima tim Fondacije tuzlanske […]

[OMLADINSKA BANKA] Prijavi se za članstvo u Odboru Omladinske banke i unaprijedi svoju zajednicu!

U okviru programa Omladinske banke objavljen je poziv za nove članove i članice Odbora. Prije nego što počneš sa popunjavam prijave, moraš se ulogovati. Ukoliko još uvijek nisi, registruj se u loncu i zatim klikni na PRIJAVI SE OVDJE.  Na poziv se mogu prijaviti mladi od 17 do 30 godina, koji imaju želju i volju da posvete svoje vrijeme aktivnostima[…]