AMRA SELIMOVIĆ, STUDENTICA IZ ZENICE SVE POZNATIJA PO SVOJIM DEKUPAŽ RADOVIMA

Nekoliko mjeseci je prošlo otkako je Amra Selimović (21), studentica iz Zenice, jedna od učesnica projekta „Budi kreativan i TI“, kreirala art stranicu i krenula putem promocije dekupaž radova. Tehnike dekupaža Amra je naučila na kreativnim radionicama Agencije ZEDA, potom je vježbala, usavršavala i došla do nivoa na kojem je u prilici javnosti predstaviti plodove svoga rada.

Kutije, tacne, držači olovaka, podmetači, samo su dio Amrinog asortimana, a sve proizvode, dezene i boje, možete naručiti po želji.

Amrine radove možete pogledati na Facebook stranici Decoupage Art by Amra https://www.facebook.com/Decoupage-Art-by-Amra-108414241008688, i Facebook grupi Decoupage Art by Amra https://www.facebook.com/groups/788521221276149

Pogledajte nekoliko najnovih radova ove mlade kreativke koja svojim radovima oduševljava i koje se trebate sjetiti svaki put kada ste u potrazi za unikatnim poklonom i iznenađenjem koje će svakoga uduševiti.

Napominjemo:

Cilj projekta „Budi kreativan i TI“ je sticanje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.

Danas hobi, sutra posao!

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica

Budi kreativan i TI!

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]