[Akademija ženskog poduzetništva] POZIV ZA PODUZETNICE: Akademija koja oživljava vizije!

S tobom dijelimo inspirativan poziv koji je vrijedan tvog vremena! Da li se sjećaš prethodne Akademije poduzetništva žena koja je potakla na akciju poduzetnički svijet?

Kroz ovu akademiju je prošlo šezdeset nevjerovatnih žena koje su uz svoje mentorice stvarale val uspjeha i motivacije u svojim okruženjima i tako Unsko-sanski i Srednjobosanski Kanton potakle na uspješne poduzetničke akcije.

Ove godine Akademija poduzetništva žena 23/24 se vraća s još više strasti, znanja i prilika, te ohrabruje drugu generaciju polaznica da podignu svoje poslovanje na viši nivo, te ostvare svoj poduzetnički potencijal kroz niz inspirativnih radionica i mentorskih sesija. Ova jedinstvena akademija koju češ voljeti, nudi prilike ne samo za izgradnju poslovanja već i povezivanje s nevjerovatnim ženama iz prethodne generacije kao i veliku mrežu podrške, a rezultat  je uspješne saradnje Udruženja poslovnih žena u BiH i Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Bilo bi više nego sjajno biti dio ove zajednice strastvenih i uspješnih žena koje teže ostvariti svoje snove i ciljeve. Ukoliko želiš biti dio poduzetničkog poduhvata ove Akademiju, jedini uslov za to je da se nalaziš na birou zapošljavanja. Ako si spremna za sljedeći korak u svom poslovanju i profesionalnom razvoju, pridruži se, jer će zajedno biti lakše stvarati priče o uspjehu koje će inspirisati nove generacije poduzetnica i poduzetnika u Unsko- sanskom i Srednjo- bosanskom kantonu Bosne i Hercegovine.

Sigurno je da si ti prava kandidatkinja za Akademiju poduzetništva žena i zato se prijavi do 29.12.2023.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja i potrebno ti je više informacija, možeš pisati na: info@upzbih.ba ili možeš koristiti facebook stranicu Udruženje poslovnih žena u BiH.

Prijaviti se možeš na sljedećem linku: AKADEMIJA PODUZETNIŠTVA ŽENA

Ne oklijevaj, nego se prijavi i kreni na putovanje prema uspjehu!

Izvor: lonac.pro