Agencija ZEDA: Ispromovišite svoje usluge/proizvode besplatno


Agencija ZEDA
, u saradnji s Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica osnovala je Show room kroz program Evropske unije i Vlade Njemačke, EU ProLocal kojeg je implementirao GIZ.

Show room dio je Centra za poduzetnike i investitore, te poziva sva zenička preduzeća da dostave reprezentativne proizvode i promotivne materijale koji će u show room-u agencije najbolje predstaviti ono čime se neko preduzeće bavi.

Ovo je prilika da sva zenička preduzeća na jednom mjestu predstave svoje proizvode i usluge besplatno. “Centru za poduzetnike i investitore” (BusinessPoint Zenica) je smješten u zgradi Agencije ZEDA. Centar često posjećuju investitori i poduzetnici, što je odlična prilika da predstavite svoju kompaniju, proizvode i usluge.

Ukoliko ste zainteresovani, možete dostaviti:

1. proizvode (one koji najbolje oslikavaju vaš biznis) i

2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Ukoliko želite biti dio ove zajedničke priče, kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:

Ajna Dedić, 032 449 410, 061 757 980; ajna@zeda.ba

Sanel Ibrić, 032 445 630, 061 410 105; sanel@zeda.ba

Izvor: akta.ba

Related Posts

Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Lukavac

Imaš između 18 i 35 godina i dolaziš sa područja Lukavca? Želiš ojačati vlastite preduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim[…]