Produžen rok za prijave na poziv za finansiranje plata u Kantonu Sarajevo

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo objavilo je 10. novembra 2021. godine javni poziv za finansiranje cijele ili dijela minimalne mjesečne neto plate (u FBiH) za juli, avgust i septembar 2021. godine, po kojem je rok za dostavljanje prijava istekao 22. novembra 2021. godine.

(Foto: JasaStyle/shutterstock.com)

S obzirom da je rok kratak i da postoji potreba za njegovim produženjem, ministar privrede KS Adnan Delić odobrio je produženje roka do petka, 26. novembra 2021. godine, saopšteno je iz Vlade KS.

Iz Ministarstva privrede podsjećaju da je prijava na javni poziv, zbog mjera zaštite od širenja koronavirusa, moguća isključivo putem preporučene pošte.

– Na zatvorenoj koverti obavezno je navesti “Prijava na Javni poziv za finansiranje cijele ili dijela minimalne mjesečne neto plate (u FBiH) za mjesec juli, august i septembar 2021. godine – Ne otvaraj”. Na poleđini zatvorene koverte obavezno je navesti naziv podnosioca prijave, adresu i kontakt telefon podnosioca prijave – pojasnili su iz Ministarstva.

ba.ekapija.com

Related Posts

Pravovremena adaptacija, ulaganje u ljudstvo i interne procese vodilja napretka Agora centra

U ulici Maršala Tita na broju 109 u Tuzli nalazi se Društveno edukativni centar Agora – nezaobilazna destinacija namijenjena druženju, edukaciji i profesionalnom usavršavanju iz oblasti stranih jezika, informatike, programiranja i drugih specifičnih programa koje mogu pohađati svi zainteresovani bez obzira na godine i prethodno obrazovanje. Ističući važnost neformalne edukacije i neprestanog učenja tokom života, edukativne programe Agora centra […]

Konferencijom „Youth Inspiration Academy“ obilježen Međunarodni dan volontera

Simbolično na Međunarodni dan volontera, svečanom dodjelom priznanja ˝Junak/junakinja svoje zajednice 2021˝ zatvorena je ovogodišnja ˝Youth Inspiration Academy“, koju je za mlade sa područja Tuzlanskog kantona organizovala Fondacija tuzlanske zajednice. I ove godine, u periodu od 01. do 05. decembra u prostorijama Centra za Kulturu Tuzla, mladi su imali priliku učestvovati u edukativnim radionicama usmjerenim na njihov[…]