Poziv za dostavu projektnih prijedloga: Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a)

Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) poziva sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava kako je detaljnije navedeno u nastavku 

Datum izdavanja: 19-2-2021.
Datum zatvaranja: 12-3-2021.


Ukupni iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava: USD 75.000


Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora: 2


Maksimalni iznos po ugovoru: USD 75.000 
WHAM je objavio javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za podršku trening centrima koji rade obuku malih i srednjih preduzeća iz sektora metala, drveta, tekstila/obuće ili IKT-a orijentisanih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranja novih radnih mjesta. 
Objavljeni javni poziv je fokusiran da finansijski podrži razvoj sektorskih centara za obuku radne snage. Za kompletnu dokumentaciju posjetite web stranicu http://www.whambih.org/.
Ako želite da vam održimo predstavljanje javnog poziva samo za vas, molimo vas da stupite u kontakt sa nama putem whamgrants@iesc.org emaila. Mi ćemo vas kontaktirati i organizovati individualno predstavljanje i odgovoriti na pitanja koja imate.  
Rok za dostavu aplikacija je 18:00 časova po lokalnom vremenu 12.3.2021. godine. 
Mi podstičemo zainteresovane organizacije da pošalju svoju aplikaciju što prije. Sva eventualna pitanja o procesu i proceduri prijave molimo da pošaljete putem emaila na whamgrants@iesc.org
Download links:
1 Grant Application Form_Template,
 2a Grant Budget Form Template
2b Monthly Budget Breakout Form Template
2c Grant Budget Notes Template
2d Grant Budget Forms Instructions
3a Indicators Template
3b Indicators Example
4 Environmental Review_TemplateRFA – Workforce development WHAM-AID-168-LA-17-00011A

Više informacija ovdje