Otvorene prijave za kreativnu ljetnu radionicu ‘Zabavator’

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: info@animator.ba, najkasnije do petka 14. lipnja 2024.

Udruga Animator poziva djecu uzrasta od 8 do 12 godina da se prijave na kreativnu ljetnu radionicu njemačkog jezika – Zabavator koja će se održati od 24. do 28. lipnja u Širokom Brijegu.

Uz odlične predavače djeca će drugačijim pristupom, kroz edukativnu igru i kreativne vještine, spontano usvojiti osnove Njemačkog jezika.

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: info@animator.ba, najkasnije do petka 14. lipnja 2024. U poruci trebaju navesti ime i prezime djeteta, uzrast i kontakt telefon. Broj prijava je ograničen.

Video priloge s ranijih ljetnih kreativnih radionice njemačkog jezika Zabavator kao i neke od aktivnosti koje smo realizirali možete pogledati ovdje.

Podsjećamo, Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramske i glazbene umjetnosti te za strane jezike. U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama.

Više informacija o radu udruge potražite na službenim stranicama www.animator.ba, društvenim mrežama te na kontakt broj 063 328 433.

Izvor: bljesak.info