Mostar Summer Fest pomaže akcijom ”Zajedno doniramo više!”

U kontekstu potreba društva Mostar Summer Fest prepoznaje djecu kao najranjiviji dio na čija se prava posebno mora paziti. Mališani su ti pred kojima mi odrasli posebno energično moramo uklanjati poteškoće, pogotovo ako su to poteškoće u razvoju.

Zato Mostar Summer Fest donira 50% prihoda od svih prodanih ulaznica u periodu od 3.6. do 5.6. Udruzi “Otac”, koja za cilj ima unapređenje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju. Budite dio donatorske akcije i dajte doprinos da zajedničkim malim i toplim gestama učinimo svijet humanijim mjestom za suživot svih nas.

Organiziranjem raznih događaja Udruga “Otac” prikuplja sredstva za liječenje djece, terapije za djecu, te pružanje podrške roditeljima oboljele djece. U suradnji s drugim institucijama, nastoje poboljšati sustav skrbi za osobe s poteškoćama u razvoju, te ga učiniti što kvalitetnijim i učinkovitijim, a svi mi im u tome možemo pomoći.

Stoga, ako niste kupili ulaznicu za Mostar Summer Fest, ovo je idealna prilika, jer prihod od svake kupljene ulaznice je 50% donacija za mališane. Pozivamo vas da podržite Udrugu ‘Otac’ i odlaskom na veliki humanitarni koncert pod sloganom ‘Vjerujem’, koji Udruga organizira u subotu 8.6. u 20 sati na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Mostar Summer Fest u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ od 2013. godine muzikom kao univerzalnim jezikom ujedinjuje sve ljude pozitivnih vibracija, potiče ih na društveni angažman i vlastitu aktivaciju za dobrobit društva u cjelini.

Solidarnost je važna, njegujmo ju zajedno, pomozimo da se uklone poteškoće mališanima kupovinom ulaznice na kupikartu.ba ili info pultu Mepas Malla u Mostaru.

Izvor: bljesak.info